Twix white: biela nikdy nevyjde z módy.

Biela je in a rozhodne by nemala chýbať vo Vašom šatníku. Dopriať si ju ale môžete v mnohých ďalších podobách. Do bielej sa opäť zahalila aj populárna čokoládová tyčinka Twix. Po roku sa vracia obľúbená limitovaná edícia Twix White. Nenechajte si ujsť biely klenot, ktorý nikdy nevyjde z módy!

Biela farba je symbolom perfekcionizmu a túžby po dokonalosti bez akýchkoľvek kompromisov. A to je práve to, čo tyčinka Twix White ponúka. Limitovaná edícia Twix White dokáže totiž naplniť očakávania aj tých najväčších pôžitkárov. Vnútri balenia čakajú dve perfektné tyčinky, každá štýlová a osobitá, rovnako ako vy.

Klasická kombinácia chrumkavej oblátky a zamatového karamelu je doplnená odvážnou vanilkou, to všetko zaliate v lahodnej bielej čokoláde. Twix je jednoducho perfektná biela drobnosť, ktorá ale dokáže ozvláštniť celý deň a rozžiariť Vás lepšie, než akýkoľvek šperk.

Limitovaná edícia Twix White predstavuje skrátka klenot, ktorý si priaznivci tyčiniek Twix zamilovali a pasovali ho za najúspešnejšiu limitovanú edíciu značky.

Biela farba navyše harmonizuje, upokojuje myseľ, priaznivo pôsobí aj na rozvoj intuície  a v neposlednom rade výrazne vládne módnym trendom. Iste pristane aj Vám! Prepadnite bielej s tyčinkou Twix White, nemôžete šliapnuť vedľa. Limitovaná edícia Twix White je dostupná v bežnej obchodnej sieti za odporúčanú cenu 0,49 €.