Trojitá porcia zábavy so Skittles a Xbox One.

Užite si toto leto s trojitou porciou zábavy so značkou Skittels a nadupanou hernou konzolou Xbox One. Každý deň je v hre Xbox One s Kinectom. Stačí si vychutnať cukríky s ovocnou príchuťou, na www.skittleswin.com získať najvyššie skóre v špeciálnej hre a čo najpresnejšie určiť počet virtuálnych Skittels v pohári. Potom už stačí len čakať, či sa práve v ten deň môžete tešiť na Xbox One. Navyše, nikto neodíde naprázdno. Na všetkých súťažiacich čaká Skittels tapeta na mobil alebo počítač. Pozvite priateľov a podeľte sa o Skittels. Čím viac cukríkov, tým viac zábavy a väčšia šanca na výhru.

Chcete skúsiť prevrátenú realitu na druhú? Vstupenkou do súťaže je balenie cukríkov s ovocnou príchuťou označené nápisom „WIN EVERYDAY XBOX ONE“ v akejkoľvek príchuti a veľkosti. Vychutnajte si bonbóny a zaregistrujte unikátny kód z vnútra obalu na www.skittleswin.com. Po jeho zadaní sa pobavíte pri hre Skittels Match Up a na záver už len stačí čo najpresnejšie určiť, koľko virtuálnych cukríkov je v pohári. Rozhoduje výška skóre a rolu hrá aj presnosť pri určení počtu. Ukážte, čo vo vás je!

Všetci súťažiaci budú na konci každého hracieho týždňa informovaní e-mailom o tom, či sa môžu tešiť na svoj Xbox One, alebo bude potrebné užiť si ďalšie balenie vynikajúcich cukríkov s ovocnou príchuťou Skittels. Odporúčame rovno veľké 174 gramové Skittels, o ktoré sa budete musieť podeliť. Trojitá dávka zábavy zaručená.

Zapojiť sa dá až do 31. 12. 2015 do 13:00. Viac na www.skittleswin.com.