Prekvapenie v podobe Mimoňov a My Little Pony.

Malí i veľkí milovníci prekvapení majú dôvod na radosť. V obľúbených čokoládových vajíčkach Kinder Surprise sú od polovice júla ukryté ďalšie dve zberateľské série. Celkom bude možné zozbierať osem figúrok bláznivých Mimoňov a osem figúrok hrdinov animovaného seriálu My Little Pony.

Roztomilí žltí Mimoni Kevin, Stuart a Bob sa po prvýkrát objavili v roku 2010 vo filme Ja, zloduch a následne v roku 2013 v pokračovaní Ja, zloduch 2, v ktorých sa predstavili ako pomocníci zlosyna Grua. Na konci júna 2015 prišiel aj do slovenských kín nový film, ktorý je venovaný výhradne Mimoňom a rozpráva, ako k svojmu zloduchovi vlastne prišli.

Špeciálna séria figúrok úzko súvisí práve s posledným menovaným filmom a tvorí ju dokopy osem figúrok Mimoňov v rôznych podobách, v ktorých sa objavujú v úvode už spomínanej najnovšej snímky. V Kinder Surprise tak možno nájsť Kevina piráta, Stuarta pračloveka alebo Boba Napoleona.

My Little Pony je kanadsko-americký animovaný seriál, ktorý vznikol v roku 2010. História seriálových hrdinov však siaha omnoho ďalej. Už na počiatku 80. rokov vytvorila spoločnosť Hasbro prvú sériu pestrofarebných poníkov My Little Pony, ktoré si obľúbili predovšetkým dievčatá. Od vtedy slávia poníky s nadprirodzenými schopnosťami úspechy po celom svete a ich motívy možno sa objavujú na nespočetnom množstve rôznych výrobkov, od hračiek cez oblečenie až po vybavenie domácnosti.my_little_pony_rainbow dash.gif

Limitovanú sériu My Little Pony tvoria štyri poníky – Twilight Sparkle, Rainbow Dash, Pinkie Pie a Fluttershy – a štyri Equestria girls predstavujúce ľudské podoby čarovných poníkov v zemi Equestria, v ktorej sa odohráva dej celého seriálu.

Kinder Surprise je medzi deťmi i dospelými populárne nielen kvôli lahodnej dvojfarebnej čokoláde, ale predovšetkým kvôli prekvapeniu vo vnútri. Hračky ukryté v čokoládových vajíčkach Kinder Surprise sú označené logom „Bezpečné hračky“, ktoré vydáva Inštitút pre testovanie a certifikáciu v Zlíne. Logo na výrobku spotrebiteľom zaručuje, že hračka je bezpečná a zdravotne nezávadná.