Predstavenie kompletného tímu HC SLOVAN už tradične v nákupnom srdci Bratislavy.

Vo štvrtok 20. augusta 2015 sa kompletný tím HC SLOVAN Bratislava predstaví svojim fanúšikom na tradičnom podujatí v nákupnom centre Central.

HC SLOVAN Bratislava pripravil spolu s obľúbeným nákupným centrom Central na Trnavskom Mýte pre všetkých svojich fanúšikov oficiálne predstavenie celého tímu pred štartom základnej časti Kontinentálnej hokejovej ligy 2015/16. Súčasťou celej akcie pre priaznivcov “belasých” bude autogramiáda všetkých hráčov A mužstva, akustický koncert skupiny Hex a rôzne súťaže spojené s hokejom.

Podujatie „I SLOVAN“ odštartuje o 17:00 h, kedy sa na pódiu predstaví v akustickom sete skupina Hex. V sprievodnom programe nebude chýbať maskot Harvy, Angels Cheerleaders, Fotolab kútik a viacero zaujímavých súťaží o ceny z prostredia hokejového Slovana, vrátane turnaja v STIGA stolnom hokeji a meraní tvrdosti strely Bauer speed shooting.

Najdôležitejšia časť celého podujatia príde o 17:20 h, kedy do Centralu zavíta kompletný tím HC SLOVAN Bratislava so všetkými hráčmi na súpiske A mužstva, pripravenými zasiahnuť do novej sezóny v KHL, vrátane trénerov Miloša Říhu, Romana Stantiena a Toma Barrassa. Po krátkom predstavení každého člena nášho mužstva, ktoré bude uvádzať moderátor Slavo Jurko, bude od 17:45 h pripravená hodinová autogramiáda nášho tímu. Upozorňujeme, že vzhľadom na ďalšie povinnosti hráčov autogramiáda má vopred stanovenú dĺžku a bude trvať presne 60 minút.

Časový program podujatia:

  • 16:00 h: začiatok sprievodných akcií a súťaží
  • 17:00 h: vystúpenie Angels Cheerleaders
  • 17:05 h: koncert Hex Acoustic
  • 17:20 h: príchod hráčov HC SLOVAN
  • 17:20 h: predstavovanie jednotlivých hráčov HC SLOVAN (Slavo Jurko)
  • 17:45 h: začiatok autogramiády hráčov HC SLOVAN
  • 18:45 h: koniec autogramiády, odchod hráčov HC SLOVAN z Centralu
  • 19:00 h: koniec sprievodných akcií a súťaží a celého podujatia

Nenechajte si preto ujsť príležitosť, aká sa naskytne len raz za sezónu a príďte pozdraviť hráčov HC SLOVAN Bratislava pred ostrým štartom sezóny 2015/16. Pri troche šťastia si odnesiete podpisové karty každého hráča, zopár cenných fotografií alebo malé hokejové suveníry.

Viac informácií nájdete na www.central.sk