BETA test hry rychleklavesy.cz

Logitech spustil verejný BETA test pripravovanej hry pre tablety a mobilné zariadenia Apple s iOS alebo Samsung Galaxy. Hra nevyžaduje žiadnu inštaláciu ani žiadne sťahovanie – stačí ju otvoriť vo webovom prehliadači a otestovať svoju rýchlosť.

Hra je veľmi jednoduchá a pritom dosť zábavná. Ide len o to, ako rýchlo dokážete písať na mobilných zariadeniach a ak máte hardvérovú klávesnicu, tak si môžete sami otestovať ten rozdiel vo výkone. Aspoň u nás v redakcii to bolo naozaj veľmi zaujímavé zistenie.

Autori hry budú vďační za každý podnet, zistenie a návrh na zlepšenie, ktoré im pošlete. Vyhlásili dokonca tichú súťaž o najlepšie nahrané skóre v najbližších dňoch. Po spustení do ostrej prevádzky hra pobeží rok a počas roka budú prebiehať rôzne tematické súťaže o zaujímavé ceny od Logitech. Svoje postrehy píšte najlepšie priamo na www.facebook.com/logitechczsk 

Všetkých preto vyzývame s prosbou o pomoc s BETA testom tejto zaujímavej a nenáročnej hry.

Neváhajte a zahrajte si aj vy na rychleklavesy.cz.

Zahrať sa môžete aj na PC, avšak cieľom je ukázať rozdiely v rýchlosti písania na displeji a hardvérovej klávesnici tabletov a smartfónov, takže z PC vám hra neumožní ukladať scóre do tabuľky najlepších. Môžete to tak skúsiť len pre dobrý pocit. Všetko nájdete na adrese rychleklavesy.cz.