Pokožka plná života.

Mlieko je životodarná tekutina plná nenahraditeľných zložiek, ktoré pôsobia hlboko v koži. Poskytuje pokožke kompletnú prirodzenú výživu a regeneráciu. Preto špecialisti v oblasti telovej kozmetiky prikladajú mlieku veľký význam. Značka Lactovit využíva silu mliečnych zložiek, aby vám priniesla pokožku plnú života.

Mlieko je zdroj kompletnej dokonalej výživy pre vašu pokožku. Obsahuje sériu zložiek, ktoré pôsobia v hlbokých vrstvách kože. Jednotlivé zložky sú pre pokožku prirodzené. Aby bola pokožka dobre vyživovaná a dokázala sa prirodzene regenerovať, je dôležité tieto zložky pokožke poskytnúť. Mliečne zložky pôsobia na dvoch úrovniach. Medzi prvými sú takzvané aktívne zložky, kam patria najmä proteíny a vitamíny. Pasívne zložky tvoria druhú úroveň. Tu zohrávajú dôležitú úlohu lipidy.

Bielkoviny – proteíny

Mliečne proteíny obsahujú esenciálne aminokyseliny, ktoré si telo nedokáže samo vytvoriť, preto je veľmi dôležité ich dopĺňať. Proteíny majú v tele mnoho úloh. V pokožke sú rozhodujúcim faktorom úrovne hydratácie a výživy. Teda zrozumiteľne povedané, vďaka nim je pokožka plne hydratovaná, má dostatok vlahy a je dobre vyživená.

Vitamíny

Vitamíny sú dôležité látky nielen pre činnosť celého vášho organizmu, ale sú významné aj pre vašu pokožku. Obzvlášť vitamíny A, B a E stimulujú vitalitu buniek a tým zaisťujú jej mladistvý vzhľad. Pokožka je napnutejšia a prirodzene mladistvá.

Minerály

Pokožka má jednu dôležitú úlohu, chráni naše telo pred škodlivými vplyvmi okolia. Minerálne látky ako vápnik, horčík a zinok spevňujú kožné tkanivo. Tak pokožka získava silu a môže telo lepšie chrániť.

Lipidy

Lipidy sú takým obranným štítom našej pokožky. Umožňujú jej, aby nestrácala nevyhnutné živiny.

Vitamíny, proteíny a minerály pokožku vyživujú a regenerujú, lipidy zvyšujú bariérový efekt a zabraňujú strate živín.Lactovit-4x-montage+

Ako ale rozpoznáte zdravú a dobre vyživenú pokožku? Stačí sa na ňu pozrieť. Hebkosť, pružnosť a vitalita, to sú tri základné znaky zdravej a dobre vyživenej pokožky. Nestačí len zaistiť pokožke hydratáciu, je dôležité pôsobiť do hĺbky, udržiavať pokožku vyživenú a umožniť jej, aby sa prirodzene regenerovala.

Po rokoch výskumov prináša telová kozmetika LACTOVIT to najlepšie, čo môže mlieko poskytnúť. Prirodzeným spôsobom poskytuje dokonalú starostlivosť o pokožku. Obsah mliečnych vitamínov, proteínov a minerálnych látok pôsobí v najhlbších vrstvách pokožky, kde ju vyživuje a revitalizuje. Lipidy posilňujú ochranný efekt, a zamedzujú tak strate výživných látok. LACTOVIT vďaka prírodným zložkám z mlieka udržiava pokožku plnú života. Viac sa dozviete na www.lactovit.sk