Nový smartfón Samsung GALAXY J5.

Samsung GALAXY J5 práve prichádza na slovenský trh. Novinka užívateľom ponúka špičkový displej, fotoaparát s vylepšenými funkciami pre dokonalé selfie a výkonnejší procesor pre plynulý chod. To všetko podtrhuje vysoká výdrž batérie. Samsung GALAXY J5 je dostupný v čiernej, bielej a zlatej farbe za odporúčanú cenu 219 € vr. DPH.

Má 5-palcový sAMOLED displej s HD rozlíšením, štvorjadrový 1,2 GHz procesor a pracuje s OS Android 5.0 Lollipop. Kapacitu 8 GB pamäte je možné rozšíriť pomocou microSD až do 128 GB. Telefón taktiež umožňuje zapnúť Režim extrémneho šetrenia energie, ktorý premení obrazovku na čiernobielu a automaticky ukončí nadbytočné aplikácie tak, aby sa minimalizovala spotreba energie. Navyše s batériou s kapacitou 2600 mAh môže nabíjačka zostať doma.

Vylepšenie oproti predchádzajúcim modelom zaznamenal aj fotoaparát. Zadný fotoaparát s rozlíšením 13 Mpix (svetelnosť F1.9) dokáže vykúzliť dokonalé snímky aj za zlých svetelných podmienok. Pre milovníkov selfie prináša model J5 rad vychytávok, medzi ktorými sú najnovšie blesk u predného 5 Mpix fotoaparátu a dva špeciálne režimy. Režim Palm Recognition umožňuje stlačiť spúšť tým, že do objektívu ukážete vlastnú dlaň, čo je ideálne práve pre zhotovovanie selfie. S využitím funkcie Beauty Face Mode všetky tváre na fotografii získajú mladistvý vzhľad a bezchybnú pleť.