Nový Katalóg IKEA 2016 je zameraný na život v kuchyni a okolo nej.

Katalóg IKEA 2016 ponúka nové výrobky, inšpiráciu v oblasti bytového zariadenia a praktické riešenia do každej domácnosti. IKEA sa tento rok zameriava na kuchyňu a všetko, čo s ňou súvisí, ale zdôrazňuje aj spoločne strávené chvíle.

Kuchyňa bola pôvodne miestom určeným predovšetkým na varenie, dnes však nadobúda nový rozmer a stáva sa viacúčelovým miestom, ktoré sa v domácnosti využíva na mnohé činnosti. Je miestom, kde sa zabávame s rodinou a priateľmi, kde si deti robia domáce úlohy a pripravujú si projekty do školy, kde ožívajú naše záľuby, a takisto je miestom, kde sa stretávame s našimi blízkymi a oslavujeme výnimočné životné udalosti.

Katalóg je ako zvyčajne navrhnutý tak, aby inšpiroval čitateľov a prinášal im tipy a nápady v oblasti bytového zariadenia. Témou katalógu je myšlienka, ktorá zdôrazňuje, ako môžu maličkosti zmeniť a zlepšiť náš každodenný život.

Katalóg má 326 strán,  vytlačených 219 000 000 výtlačkov na FSC certifikovanom papieri, je preložený do 34 jazykov a distribuovaný v 49 krajinách. Celá verzia Katalógu IKEA 2016 bude po prvýkrát k dispozícii aj v Maroku a Južnej Kórei.

Naši čitatelia si okrem toho môžu po prvýkrát pozrieť exkluzívne video dokumentujúce prípravu Katalógu IKEA 2016. Pozrite si ho tu http://bit.ly/1Wf02Bj. Viac videí nájdete na https://www.youtube.com/IKEABratislava.