Kultúra kúpeľní ako v Japonsku. To je TOTO.

Japonsko vždy patrilo ku krajinám, s ktorými sa okrem vysokej kultúry spája aj príkladný hygienický štandard. Nie je tomu inak ani u spoločnosti TOTO, ktorá je popredným japonským výrobcom sanitárnej keramiky a zároveň aj priekopníkom vo vývoji a výrobe hygienických WC.

„TOTO ako jediný výrobca navyše ponúka štandardne vo všetkých svojich produktoch patentovaný systém splachovania a aj špeciálnu technologickú úpravu keramiky, ktorá zabraňuje usadzovaniu nečistôt a baktérií,“ vysvetľuje Jana Pružincová, zástupca spoločnosti Kúpeľne Ptáček.

Keramika TOTO od rovnomenného japonského výrobcu vyvinula technológiu, ktorá pomáha šetriť vodu a zabezpečuje tzv. samočistiace účinky toalety. Táto technológia využíva inteligentné povrchové riešenie proti usadzovaniu nečistôt a baktérií. Výsledky nezávislých testov ukázali, že WC podstatne redukujú bakteriálne zaťaženie po použití toaliet a to vďaka kombinácii dvoch nasledovných sofistikovaných systémov. TORNADO FLUSH je vysoko účinné splachovanie pomocou troch dýz s úsporou vody. Vrstva CeFiONtect je špeciálna hygienická glazúra, ktorá bráni usadzovaniu nečistôt a robí z toaliet TOTO špičku nielen japonského, ale aj celosvetového trhu.

Všetky TOTO WC sú štandardne vybavené technológiou Tornado Flush. Jedná sa o patentovaný systém s tromi dýzami. Voda pod tlakom preniká vírivým pohybom do každého záhybu misy, a prúd tak čistí celý vnútorný priestor s doteraz nevídanou dôkladnosťou. „Tento systém splachovania je účinnejší ako bežné splachovanie, najmä bez používania agresívnych čistiacich prostriedkov. Ďalšou výhodou je, že je úspornejší a tiež tichší,“ uvádza špecialistka Kúpeľní Ptáček. Ako ďalej dodáva, pre bežné spláchnutie sú vďaka tomuto systému potrebné len 3 litre vody.ôlkj

Dizajn všetkých TOTO WC zodpovedá vysokým požiadavkám na hygienu a bezpečnosť používania. WC majú preto oproti bežným toaletám inteligentne prepracovaný tvar bez okrajov a skrytých záhybov, ktoré sa čistia oveľa ľahšie. „Vďaka tomu sa znižuje celkové množstvo použitých chemických čistiacich prostriedkov. Bez neprístupných miest sa WC udržiava v čistote oveľa jednoduchšie a spĺňa aj tie najnáročnejšie kritéria na hygienu, čo je ešte dôležitejšie, napríklad keď sú v rodine malé deti,“ vymenováva Jana Pružinová klady inovatívnej toalety.

Špeciálne vyvinutá glazúra CeFiONtect je ďalším prvkom, ktorý prispieva k tomu najvyššiemu hygienickému štandardu. Táto technológia sa vyznačuje extrémne hladkým a trvalo lesklým povrchom, sama odpudzuje nečistoty a zabraňuje ich usadzovaniu.

„Všetky tieto prvky tvoria spolu skvelý celok, ktorý je vďaka svojim vlastnostiam vhodný nielen do domácností, ale aj do komerčných priestorov, čo je v Japonsku bežnou praxou,“ uzatvára Jana Pružincová.

Originálne WC TOTO a ďalšie výrobky poprednej japonskej značky sanity zakúpite exkluzívne v sieti štúdií Kúpeľne Ptáček.