JBL Flip 3.

Dizajn modelu Flip 3 nenecháva nikoho na pochybách o tom, aký bude život s týmto reproduktorom. Aktívny. Vyznačuje sa vynikajúcimi ergonomickými vlastnosťami. Pokiaľ máte objemnejšie vačky, tak ho do nich dokážete vložiť a po príchode na miesto ho vytasíte v plnej paráde.

Pri kolektívnych športoch nikdy trochu vhodnej muziky v pozadí neuškodí, skôr namotivuje k lepším výkonom vás, ale aj vašich súperov. Je odolný voči kvapkám vody, za čo vďačí použitým materiálom ako je guma a nylon. Túto vlastnosť naplno využijete najmä pri turistike. Vo voľnej prírode by mohol vzniknúť problém s výberom miesta pre reproduktor, ale aj na túto maličkosť sa pri navrhovaní myslelo. Malým pútkom dokážete prichytiť reproduktor takmer kdekoľvek. Dôležitým faktom je, že vydrží hrať až desať hodín, ale aj v prípade, že by ste spotrebovali energiu nemusíte zúfať. Batéria sa zo zdroja nabíja veľmi rýchlo.

Poďme k najdôležitejšiemu aspektu, ako hrá? Musíme konštatovať, že v kategórii kompaktných reproduktorov je kvalita reprodukcie Flip 3 na predných priečkach. Dva 8W meniče zaručujú dostatočný výkon, no v prípade, že by ste chceli ozvučiť väčší priestor je k dispozícii režim JBL-connect, ktorým prepojíte Flip 3 s ďalším reproduktorom od JBL. Výšky, basy aj stredné pásmo sú reprodukované veľmi kvalitne. Hlavným cieľom pre vývojárov spoločnosti JBL bol a je komfort užívateľov a preto má Flip 3 integrovaný mikrofón, čo sa môže hodiť v množstve situácií. Nakoniec zistíte, že si ho von beriete čoraz častejšie. Logicky, pretože sa stal vašim doplnkom. Vybrali ste si z ôsmych farieb tú, ktorá vyhovuje vášmu štýlu najviac. Viac na www.jbl.sk.

MOC je 129 €,-.