Zbaviť sa okuliarov je opäť o čosi príjemnejšie.

EXCIMER – Očné laserové centrum, sídliace v bratislavskej Karlovej Vsi v máji tohto roku oslávilo 20. výročie. V rovnakom čase prinieslo centrum na slovenský trh ďalšiu oftalmologickú novinku, čím si upevnilo svoju pozíciu inovátora a lídra, nielen na Slovensku, ale v celej strednej Európe. Okuliarov alebo kontaktných šošoviek sa vďaka tomu môžete zbaviť opäť o niečo komfortnejšie.

Po minuloročnom nákupe excimerového 7D laseru, ktorý je jediným na Slovensku, sa manažment centra rozhodol investovať do ďalšej prelomovej SmartPulse technológie, ktorá urýchľuje získanie zrakovej ostrosti po zákroku excimerovým laserom a to pri všetkých moderných operačných metódach.

Viac o tejto technológií nám povedal MUDr. Martin Černák PhD., ktorý v EXCIMERi pracuje:

Táto novinka roku 2015 prináša našim klientom skvelú zrakovú ostrosť už prvý deň po excimerovom zákroku a to aj pri povrchových metódach, kde nie je potrebný žiadny fyzický zásah do oka. Klienti tak zažívajú skutočný wow efekt, pri zistení ako dobre vidia bezprostredne po zákroku, ktorý trval iba niekoľko sekúnd.

V prvej fáze zákroku odstráni excimerový laser dioptrie. V druhej fáze zákroku zabezpečí technológia SmartPulse vyhladenie rohovky do maxima. Vďaka tomu získava klient vynikajúce hodnoty zrakovej ostrosti už nasledujúci deň po operácií. Táto inovácia taktiež minimalizuje pooperačný diskomfort, pretože výrazne skracuje dobu hojenia.

Technológia SmartPulse umocňuje skvelé výsledky, ktoré EXCIMER dosahuje vďaka svojmu jedinečnému 7D laseru a nadväzuje tak na svoju viac ako úspešnú minulosť. Tím pod vedením profesora MUDr. Andreja Černáka, zakladateľa centra EXCIMER, v roku 1993 ako prvý na Slovensku v priestoroch Očnej kliniky v Bratislave na Kramároch, operoval krátkozrakosť pomocou excimerového laseru. Po dvoch rokoch úspešných operácií padlo rozhodnutie využiť túto technológiu aj v súkromnom sektore. V máju roku 1995 otvorilo EXCIMER – Očné laserové centrum, Bratislava, Karlova Ves svoje brány pre všetkých, ktorí túžia po živote bez okuliarov.Doktor_6069

Počas dvadsiatich rokov svojej existencie si centrum na základe svojho profesionálneho prístupu a výborných výsledkov získalo dôveru aj uznanie mnohých zahraničných kliník i klientov. Dnes je bratislavský EXCIMER známy v mnohých európskych krajinách ako Česká republika, Švajčiarsko, Nemecko, Rakúsko, Chorvátsko, Srbsko či Ukrajina. Spolupracuje s viacerými odborníkmi na Slovensku i v zahraničí a od roku 2007 pôsobí ako jediné školiace pracovisko Slovenskej Zdravotníckej Univerzity v Bratislave v oblasti refrakčnej chirurgie.

V súčasnosti ponúka všetky osvedčené moderné operačné metódy v oblasti refrakčnej chirurgie a ako jediné očné laserové centrum na Slovensku prevádzkuje dva excimerové lasery a jeden femtosekundový laser na jednom pracovisku. 50 000 excimerových zákrokov, vykonaných bez rezu oka, radí centrum medzi európskych lídrov v tejto oblasti.

Ak sa rozhodnete navštíviť EXCIMER, bude na Vás čakať skúsený tím a veľmi príjemné prostredie. Motto centra – klient na prvom mieste, sa bude niesť celou Vašou návštevou. V EXCIMERi totiž veľmi dobre vedia, že spokojní klienti sú nielen najväčším zadosťučinením pre celý tím, ktorý v centre pracuje, ale zároveň aj jeho najlepšou referenciou.

Viac informácií na www.excimer.sk