Svet plný zábavy na dosah ruky so Sony Android TV™.

Sony opäť potvrdilo pozíciu lídra na poli domácej zábavy s novou sériou 4K Ultra HD BRAVIA™ modelov pre rok 2015. Úžasná 4K obrazová kvalita, pohodlné SMART funkcie, kombinácia Android TV™ so Sony One-Flick Entertainment, štýlové ultra-tenké telo a High-Resolution Audio – to sú nové Android TV™ od Sony.

4K procesor X1 pre 4K obrazovú kvalitu

O dokonalý obraz, živšie farby a výraznejší kontrast sa stará nový obrazový procesor, ktorý prináša nevídanú kvalitu obrazu vo všetkých rozlíšeniach od 4K, Full HD až po internetové videá s nízkym rozlíšením. Za bezkonkurenčnou kvalitou obrazu sa skrýva X1 čip, ktorý inteligentne analyzuje zdroj videa, aby ho vylepšil až na hranicu rozlíšenia 4K. Nezáleží na tom, čo pozeráte, s novými TV od Sony si užijete živé farby, detailné rozlíšenie, nulový šum a dynamický kontrast.

Objavte nový svet s Android TV

Absolútnou novinkou televízorov BRAVIA pre tento rok je využitie systém známeho najmä z mobilných telefónov. Predstavte si, že všetky vaše obľúbené aplikácie alebo hry prenesiete na obrovskú obrazovku televízora. Sony Android TV presne tento zážitok prinášajú a vy si tak môžete pohodlne vychutnať svet filmov, hudby, aplikácií či hier na veľkej obrazovke v úžasnej kvalite s ešte lepším zvukom.

Využite váš televízor naplno. Chyťte do ruky ovládač a on-line svet zábavy mate doslova na dosah s One-Flick Entertainment od Sony. Vďaka vstavanému mikrofónu na diaľkovom ovládači s touch-padom môžete využívať funkciu Voice Control pre vyhľadávanie alebo ovládanie televízora. S funkciou Google Cast™ Ready zase jednoducho posielate obsah zo smartfónu alebo tabletu priamo do televízora.

Ultra-tenký dizajn najtenšieho 4K televízora na svete

Nové televízory BRAVIA sú nielen múdrejšie ale aj výrazne tenšie. Sony XC90 s takzvaným „floating” dizajnom je so svojimi 4.9 mm[1] tenší dokonca ako smartfón. Vďaka inovatívnemu dizajnu nástenného držiaka sa XC90 na vašej stene premení na skutočné umelecké dielo.

Detailný zvuk v High-Resolution Audio

Sony pripravilo ďalší televízny debut pre rok 2015, a to zvuk vo vysokom rozlíšení v modeloch X94C a X93C. Hi-Res Audio je vlastne kvalita zvuku výrazne prevyšujúca kvalitu bežného CD. Vďaka širokému frekvenčnému pásmu hudba nestráca nič z pôvodnej štúdiovej verzie a vy tak začujete najjemnejšie nuansy a detail. Vďaka technológii DSEE HX sa premení aj menej kvalitné audio na výstup blízky Hi-Res. Funkcia totiž automaticky využíva upscaling a dáva tak aj komprimovaným formátom oveľa väčšiu šírku a kvalitu.