zakrivený soundbar HW-J8501 od Samsungu sa vyznačuje moderným dizajnom a zážitkom z počúvania.

Zakrivený soundbar HW-J8501 je navrhnutý ako doplnok k zakriveným televízorom Samsung SUHD s uhlopriečkami 65 a 78 palcov a ich dokonalý obraz obohacuje pôsobivým 9.1 kanálovým zvukom. Na veľtrhu spotrebnej elektroniky CES 2015 získal tento model ocenenie za inováciu.

Nový zakrivený soundbar Samsung HW-J8501 vytvára bohatý zvuk vďaka svojmu výkonu 350 W, 9.1 kanálovému zvuku a bezdrôtovému aktívnemu subwooferu, ktorý reprodukuje basy. Aj doma sa tak užívatelia môžu cítiť ako v kine. Vďaka striebornému prevedeniu tohto modelu vynikajúco doplní každý televízor.

Model má reproduktory umiestnené na oboch koncoch tela pre lepšiu kvalitu priestorového zvuku, ale navyše má reproduktor aj uprostred, kde funguje ako stredový reproduktor domáceho kina – na vylepšenie hlasu a dialógov. Umožňuje bezdrôtové pripojenie a jednoduchú inštaláciu prostredníctvom funkcie TV SoundConnect. Vďaka úplne novému Clear Voice algoritmu a deviatemu reproduktoru uprostred soundbaru vám už neunikne detail žiadneho rozhovoru alebo komentára.

Rad zakrivených soundbarov ďalej obsahuje modely HW-J7501, HW-J6500 a HW-J6000, ktoré optimálne dopĺňajú zakrivené TV Samsung s uhlopriečkou 48 a 55 palcov. Do ponuky soundbarov Samsung patria aj rovné soundbary, napríklad HW-H750 s elektrónkovým predzosilňovačom, alebo veľmi elegantný a funkciami veľmi dobre vybavený HW-J651.

Všetky uvedené soundbary Samsung (okrem HW-J6000) majú funkciu Multiroom. Podporujú teda prepojenie prostredníctvom Wi-Fi a je možné ich jednoducho integrovať do ekosystému Multiroom audio. Vďaka tomu je možné z celej domácnosti vytvoriť dokonalé prostredie pre počúvanie hudby z rôznych zdrojov vrátane mobilných zariadení, počítačov, internetových rádií a streamingových služieb. Technológia Multiroom umožňuje celý systém jednoducho ovládať a spravovať prostredníctvom inteligentných zariadení. Stačí si aplikáciu Samsung Multiroom nainštalovať do zariadenia so systémom Android alebo iOS a stanete sa súčasťou nového trendu počúvania hudby.

Zakrivený soundbar HW-J8501 je na slovenskom trhu v predaji za odporúčanú maloobchodnú cenu 789 € vrátane DPH. Model HW-J7501 môžete kúpiť za 629 €, HW-J6500 za 469 € a HW-J6000 za odporúčanú MOC 389 €.