Začína celoštátna akcia.

11. júna 2015 odštartoval v Bratislave piaty, jubilejný, ročník edukatívnej roadshow „Orbit – Zdravý úsmev pre každého“ otváracím eventom, kde môžete vidieť vystúpenie populárnej speváčky Dary Rolins.

Už sa pomaly stáva pravidlom, že jún patrí dentálnej hygiene a zdraviu ústnej dutiny. Inak to nebude ani tento rok. Opäť štartuje roadshow „Orbit – Zdravý úsmev pre každého“ trvajúca 20 dní a jej úlohou je vzdelávať ľudí v oblasti dentálneho zdravia a šíriť povedomie o jeho dôležitosti. Ide o tour, kde veľký kamión vybavený ordináciou dentálnej hygieny navštívi pätnásť miest v rámci celého Slovenska. Záujemcovia môžu prísť a bezplatne konzultovať s tímom kvalifikovaných odborníkov o všetkom, čo ich ohľadom dentálnej hygieny zaujíma. Okrem cenných rád si návštevníci môžu odniesť aj propagačné materiály, či vzorky žuvačiek bez cukru.

Tento rok sa stala krstnou mamou kamiónu už spomínaná obľúbená speváčka Dara Rolins, ktorá sa môže pochváliť nielen zlatom v hrdle, ale aj krásnym a zdravým úsmevom na tvári. Akciu každoročne organizuje Orbit Klub v spolupráci s Asociáciou dentálnych hygieničiek Slovenska, ktorá pre roadshow zabezpečuje kvalifikovaný a školený personál na dentálnu hygienu.

Pre účastníkov je pripravená aj atraktívna súťaž! Stačí vyplniť krátky dotazník týkajúci sa dentálnej hygieny a odpovedať na súťažnú otázku. Traja najúspešnejší získajú sonickú zubnú kefku v hodnote 180 € a balíček žuvačiek Orbit bez cukru. Pre ďalších siedmych je pripravený mix dentálnych pomôcok a zásoba žuvačiek Orbit bez cukru.

Podrobné informácie môžete získať na www.zdravyusmevprekazdeho.sk.