Pľuzgiere na nohách s lepšou ochranou a hojením

Dvojitú ochranu na letné pľuzgiere prináša nový typ náplastí Twin-Tec. Dve vrstvy s hydrokoloidným materiálom ranu viac chránia a vytvárajú vlhké prostredie  pre rýchlejšie hojenie rán. Náplasť je priedušná a zároveň vodeodolná. Chráni pred infekciou, trením a nárazmi pri chôdzi.

Nový rad náplastí Cosmos prináša najmodernejšiu metódu liečby rán do ošetrenia drobných poranení. Vychádza zo zistení, že kožné bunky sa vo vlhkom prostredí lepšie a rýchlejšie hoja.

Náplasti s označením Twin-tec tvoria dve hydrokoloidné vrstvy. Prvá je v priamom kontakte s ranou, reaguje so sekrétom a vytvára vlhký gel, ktorý ranu chráni. V systéme Twin-tec obsahuje hydrokoloidy i druhá vrstva s lepiacou funkciou. Tá neobsahuje klasické lepidlo, znižuje tak aj podráždenie zdravej pokožky v okolí rany.

Nové hydrokolidné náplasti  Na pľuzgiere a kurie oká s touto technológiou majú lepiacu vrstvu priesvitnú, aby pôsobili diskrétne. Špeciálne lepidlo je šetrné k pokožke, náplasť vydrží na rane niekoľko dní, zároveň sa však ľahko odstraňuje.  Náplasť je priedušná a zároveň vodeodolná. Chráni pred infekciou, trením a nárazmi pri chôdzi.

Náplasť sa musí pružne prispôsobovať pohybu, preto je k dispozícii viacero typov balení s rôznymi tvarmi a veľkosťami náplastí podľa miesta rany – na pľuzgiere na päte, na prstoch, veľkosť XL, mix náplastí a náplasti na kurie oká. Urobte si zásobu pred dovolenkami, nájdete ich v lekárňach i drogériách.

 

Ako pôsobí hydrokoloidná náplasť

1

Pľuzgier prelepený náplasťou s dvoma vrstvami hydrokoloidov

 

 

3                                                 Po reakcii so sekrétom sa medzi náplasťou a ranou tvorí vlhký gél. 

 

 


5

Pľuzgier je rýchle zahojený, náplasť sama odpadne.