Kde sa to má podariť – vo veľkopredajne BAUHAUS.

BAUHAUS špecializované centrum pre dielňu, dom a záhradu, najvýznamnejší medzinárodný obchodný koncern, otvoril vo  Pharos Business Parku v Bratislave svoju prvú veľkopredajňu na Slovensku.

3. júna 2015 sa v priestoroch veľkopredajne BAUHAUS, jeden z najväčších a najúspešnejších obchodných podnikov na európskom trhu, konalo slávnostné otvorenie. Široká verejnosť, malé a stredné stavebné firmy či živnostníci možnosť nakupovať a vyberať zo širokého sortimentu viac ako 120.000 druhov výrobkov v 15-ich špecializovaných oddeleniach. Otváracia doba, je počas pracovných dní od 7 hodiny do 21 hodiny, a od 8 hodiny do 21 hodiny počas víkendu.

Otvorením novej veľkopredajne v Bratislave na Slovensku majú domáci majstri, živnostníci, remeselníci, stavebné spoločnosti vytvárať si vlastnú predstavou o bývaní. Základný kameň tohto významného medzinárodného obchodného koncernu s vysoko kvalifikovanými a vybranými špecialistami „Do-it-yourself“ je už od svojho založenia, v roku 1960, postavený na tradíciách a ctí ducha rodinnej firmy. ktoré si získalo uznanie už v 18 krajinách v Európe, ktorých počet dosiahol už 250 centier.. Obchodná politika, prozákaznícka orientácia, významné benefity pre kupujúcich, široký sortiment kvalitných výrobkov, ideálny pomer cena – vysoká kvalita – sú jedni z mnohých výhod, ktoré stavajú veľkopredajňu BAUHAUS do konkurenčnej výhody.

Otvorenie bolo oficiálne spečatené vďaka netradičnému aktu, prerezaním dreveného kužeľa a odovzdaním symbolického kľúča. V rámci slávnostného otvorenia nového bratislavského BAUHAUS-u bol starostovi mestskej časti Ružinov odovzdaný šek v hodnote 20.000 Eur od spoločnosti BAUHAUS. Táto finančná čiastka bude použitá na revitalizáciu tejto mestskej časti, výstavbu chodníkov a výsadbu zelene. BAUHAUS, na zastavanej ploche 23.000 m2 so 450 parkovacími miestami, ponúkne zákazníkom v rámci Špecializovaného centra BAUHAUS kúpeľňové štúdio SVET KÚPEĽNÍ, ktoré ponúka kompletné riešenie novej kúpeľne, alebo jej rekonštrukciu, od návrhu až po stavebné práce. Záhradkári, profesionáli a milovníci záhrad ocenia veľkoplošné ZÁHRADNÉ CENTRUM, ktoré ponúkne pestrú paletu vnútorných a vonkajších rastlín, a taktiež široký výber záhradnej techniky. BAUHAUS spĺňa individuálne požiadavky zákazníkov, ktorí vyhľadávajú vodné športy či plavby loďou. V rámci špecializovaného oddelenia NAUTIC si budú môcť zákazníci vybrať zo širokej ponuky výrobkov špeciálne navrhnuté pre vodné športy. S viac ako 3000 kvalitnými výrobkami sa NAUTIC stane jedným z vyhľadávaných oddelení s produktmi a príslušenstvom určené na plachtenie a plavbu motorovou loďou.

BAUHAUS ponúka veľkorysí balík benefitov

Vďaka výhodnej polohe a dobrej dopravnej dostupnosti na diaľnicu D1 smerom do centra Bratislavy, na Žilinu a východ Slovenska sa stane vyhľadávanou destináciou mnohých zákazníkov. Výstavba BAUHAUS začala len v júli minulého roka, tj. výstavba neprekročila obdobie 1 roka. Zákazníci, ktorí sa rozhodnú pravidelne nakupovať a využívať služby BAUHAUS sa môžu zaregistrovať a využívať vernostný program, ktorý im poskytne trvalé zľavy až do výšky 10%. Výnimkou nebudú ani stavebné spoločnosti či živnostníci, ktorí môžu už od svojho prvého nákupu profitovať z mnohých zákazníckych zliav.

Okrem toho je na výber rada kvalitných produktov i špecifických služieb, doprava či montáž zakúpeného tovaru, odborné poradenstvo, požičovňa náradia, centrum na miešanie farieb, predĺžená záruka na 5 rokov na všetky elektrické ručné náradia a stroje. Služby zákazníkom na vysokej úrovni či bezhotovostné platby. Poskytujeme montážny servis a tzv. „Hodinového manžela“ a taktiež služby „Dnes objednaj, zajtra vyzdvihni“, ktoré ocenia predovšetkým veľkoodberatelia či zákazníci, ktorí plánujú väčšie stavebné úpravy interiéru či exteriéru. Remeselníci iste ocenia požičovňu náradia, rezanie dreva a rôzne workshopy. To všetko doplnené o garanciu najnižších cien 12%.

BAUHAUS Finančné služby umožnia nákupy na splátky v duchu „Kúpte dnes, plaťte neskôr“. Zmluvu o nákupe bude možné uzavrieť priamo na predajni v priebehu pár minút.

BAUHAUS DRIVE IN Aréna je určená nielen stavebníkom, remeselníkom či veľkoodberateľom. Umožňuje vjazd priamo k uskladnenému tovaru pre komfortný nákup a nakládku stavebnín a iných objemnejších, ťažších výrobkov.