JBL Charge 2+ je skvelým spoločníkom.

Každý správny muž kladie imperatív na funkčnú, ako aj estetickú stránku všetkého, čo vlastní. Do tejto kategórie patrí aj prenosný reproduktor Charge 2+ od JBL, ktorý ponúka okrem kvalitného výkonného stereo zvuku aj nadštandardné dielenské spracovanie.

Keď ho zoberiete do rúk po prvý krát, uznanlivo pokývate hlavou nad vyspelosťou konštrukčného riešenia. Ergonómia je skutočne vynikajúca, keďže všetky ovládacie prvky sú umne situované na hornú časť zariadenia a ovládajú sa dotykom. Komfort najnovšej verzie tohto reproduktoru oproti svojim starším verziám dopĺňa nová vlastnosť a to odolnosť reproduktora voči striekajúcej vode. To Charge 2+ priamo predurčuje na použitie do bojových podmienok, aké panujú na každej správnej outdoor akcii. Charge 2+ atmosféru udrží po dobu až 12 hodín, a seriózne, vydržíte dlhšie?

Ako vidíte, nezradí vás, ale to môže váš playlist. Našťastie JBL Charge 2+ má veľký tromf v rukáve, ktorým je prepojiteľnosť až s 3 zdrojmi hudby – Social Mode. Z vašich priateľov sa stanú DJ-i a zábava bude gradovať až do hlasitosti 80 dB. Charge 2+ má tiež USB port, ktorý slúži pre nabíjanie externých zariadení, čiže reproduktor môžete využiť aj ako Power Bank. Poslednou, nemenej dôležitou funkciou je integrovaný mikrofón, pre uskutočnenie hovoru. Pre každý prípad, na party človek nikdy nevie…

MOC je 159 €. Viac sa dozviete na: www.jbl.sk.