Horúčava je tu!

Čo iné nás môže napadnúť v horúcich letných dňoch ako obrovský vodný svet, kde sa všetci naraz, malý aj veľký môžu schladiť a vyskúšať si všetky možné vodné formy, ktoré vodný svet ponúka. Vodné športy a zážitky pre rodiny v sebe ukrýva najväčšie vodné stredisko v Európe, ktoré je naraz pláž a kúpalisko, kúpele, spa a wellness hotel v jednom: Aquaworld Resort Budapest Hotel a Vodný raj.

Komplex sa rozprestiera na 86 tisíc metroch štvorcových, ponúka ubytovanie vo štvorhviezdičkovom hoteli s exkluzívnymi izbami, s rodinnými a viacgeneračné apartmánmy. A tým, že komplexom sveta zážitkov je kryté, poskytuje služby nielen tu ale aj v špičkovom wellness a fitness centre. V celom objekte je dostupnosť voľnej WI-FI služby. Súčasťou vodného sveta je tiež zábavný a lanový park. Dokonalý výber odpočinku pre celú rodinu.

Zábava, dobrodružstvo, pláž na plný prúd

 Pod obrovskou kupolou nájdete ruiny chrámu Ankor, obrovskú vodnú plochu, rozprestierajúcu sa na niekoľkých tisíckach metroch štvorcových s množstvom bazénov.Vo vodnom priestore medzi obľúbené, vyzdvihujúce hladinu adrenalínu, patrí kľukatý tobogan. Z jedenástich tobogánov najnapínavejší je ufo a kamikaze a najzábavnejší je tobogán v tvare cibuľe.Odvážnejší sa môžu pokúšať skokom zo skokanského mostíka, surfovaním a tiež potápaním sa. Na voľnom priestranstve milovníkov slnka, pláže a vody čaká novo otvorený zábavný park Bongo Wonderland.

www.aquaworldresort.hu/cz