Arboria park – výborná investícia do budúcnosti.

Kúpu bytu ako investíciu volí v súčasnosti stále viac ľudí. Či už ide o celkové zhodnotenie majetku alebo pravidelný príjem formou prenájmu. Prečo sa oplatí investovať práve do nehnuteľnosti v Arboria parku?

Pri kúpe nehnuteľnosti rozhoduje lokalita, kvalita projektu, cena a Váš pocit. Lokalita je dobrá vtedy, keď ponúka dobré dopravné napojenie, dostatok parkovacích plôch a všetko, čo je potrebné ku každodennému životu – občianska vybavenosť, zeleň, možnosti relaxu a bezpečnosť. Kvalita novostavby sa skladá z kvality dispozičného riešenia, kvality zabudovaných materiálov a stavebného prevedenia. Cena je dobrá vtedy, keď zodpovedá hore uvedeným faktorom lokality a kvality stavby.

Lokalita zvyšuje hodnotu

Arboria park ponúka ľahkú dostupnosť do centra mesta, ktoré je vzdialené len 15 minút pešej chôdze. Zároveň tu nájdete dostatočné množstvo vnútorných a vonkajších parkovacích miest, dobrú občiansku vybavenosť a priame napojenie na diaľničný obchvat. Ihriská a vybudovaný park s množstvom zelene poskytujú príjemné prostredie pre rodinu s deťmi. „V trnavskom kraji je vývoj na trhu vnímaný veľmi pozitívne. Podľa štatistík býva v tejto oblasti veľa rodín, u ktorých je predpoklad postupného osamostatňovania mladých. Tí budú chcieť bývať samostatne, nie s rodičmi alebo starými rodičmi, a preto si budú hľadať vlastné bývanie alebo podnájom,“ hovorí realitná agentka projektu Arboria park v Trnave Lenka Valentovičová.

Pozor na prevádzkové náklady

Arboria park je kvalitnou a energeticky úspornou stavbou. „Cena staršej nehnuteľnosti sa na prvý dojem môže zdať nižšia ako pri novostavbe. Treba však zobrať do úvahy aj náklady spojené s bývaním, pri ktorých môžete v novostavbe ušetriť až stovky eur mesačne. Ceny bytov vždy odrážajú kvalitu, technický stav a lokalitu, v ktorej sa nehnuteľnosť nachádza,“ dodáva Lenka Valentovičová. Pred kúpou bytu si tiež nezabudnite overiť developera a kvalitu použitých materiálov, ako aj porovnať ďalšie výdavky spojené s prípadnou prerábkou či fondom opráv.

Kvalitný bytový štandard šetrí financie

Výhodou Arboria parku je vysokokvalitný bytový štandard, ktorý je už zahrnutý v cene bytu. Pri jeho výbere sa kládol dôraz hlavne na kvalitu a funkčnosť produktov od renomovaných značiek. Výhodou skúsených dodávateľov sú moderné vychytávky, ktoré zaručujú dlhšiu životnosť a odolnosť štandardu, čo sa opäť pozitívne odrazí na celkovej investícii. „Keď plánujete kúpu bytu v novostavbe, vždy do celkových nákladov započítajte aj náklady na bytový štandard. Tie byty, ktoré ho už majú započítané v cene dokážu ušetriť nielen financie, ale aj váš čas strávený výbavou bytu. V niektorých novostavbách si dokonca za bytový štandard musíte doplácať,“ hovorí Lenka Valentovičová. „V Arborii si môžete byť istý kvalitou všetkých použitých materiálov a produktov.“

Aj na susedoch záleží

Arboria park je typ komunitného bývania. Vďaka zelenému parku a detským ihriskám dáva priestor pre vytváranie vzťahov medzi susedmi, ktorý si navzájom pomáhajú. „Pre obyvateľov vytvárame aj rôzne podujatia, aby sme ešte viac utužili komunitný charakter bývania. Organizujeme jarné brigády, spoločnú výsadbu rastlín a podobne. Na našich obyvateľoch je vidieť, že si svoj nadobudnutý majetok vážia, starajú sa oň a zveľaďujú ho,“ hodnotí bývanie v Arborii Lenka Valentovičová.

www.arboria.sk