TIC TAC mimoni s banánovou príchuťou.

Tic Tac® predstavuje exkluzívnu novinku, ktorá svojou banánovou príchuťou poteší nielen chuťové poháriky, ale rovnako i oči potlačou Mimoňov. Táto edícia bude k dispozícii v dvoch veľkostiach — 18 g a 98 g, a v troch variáciách obalov — s dizajnom postavičiek Kevina, Boba alebo Stuarta, ktorí sú hlavnými hrdinami nového animovaného filmu z produkcie Universal. Ten príde do kín v júni 2015. Vo väčšom balení budú navyše postavičky Mimoňov s využitím novej technológie, vytlačené na každom cukríku pomocou špeciálnej potlače.

MimoniTM svojím tvarom nápadne pripomínajú Tic Tac®, preto sa potlač postavičiek na samotné dražé priam ponúkala. Po dokončení štandardného výrobného procesu sa pomocou špeciálnej technológie vytlačia na jednotlivé cukríky postavičky slávnych Mimoňov. Tí sú známi z filmov Ja, zloduch 1 a 2.

Tic Tac® s potlačou Mimoňov bude v predaji exkluzívne v 98g balení. Kevin, Bob a Stuart sa potom objavia na malých i veľkých krabičkách limitovanej edície. Na obaloch je vyob razený každý zvlášť. Nadšení fanúšikovia tak môžu zbierať krabičky a vytvoriť si svoju vlastnú zbierku Mimoňov.

Predaj limitovanej edície Tic Tac® MimoniTM podporí TV spot, v ktorom si postavičky taktiež zahrajú, a celosvetová kampaň na sociálnych sieťach, na Slovensku a v Českej republike predovšetkým na Facebooku. Obe sú priamo z produkcie spoločnosti Universal, ktorá je súčasne tvorcom filmu Ja, zloduch 1, Ja, zloduch 2 a práve prichádzajúceho filmu Mimoni so žltými postavičkami v hlavnej úlohe.

Limitovaná edícia bude dostupná v obchodoch od mája do septembra 2015.