Svadobná príprava s IKEA

Nastal váš veľký deň, ktorý musí byť do bodky dokonalý, o tom niet pochýb. Svadobná hostina od začiatku až do svitania musí byť nádherná, kreatívna. Aby sa vám splnil sen, stačí tak málo, inšpirujte sa svadobnými tipmi z IKEA.

V bohémskom štýle

Inšpirujte sa moderným bohémskym štýlom, ktorý dominuje nielen tohtoročným prehliadkovým mólam, ale aj interiérom a dekoráciám. Nebojte sa kombinovania materiálov, vzorov a rôznych tvarov.

Pri výbere farieb sa riaďte jemnými, púdrovými odtieňmi ružovej alebo marhuľovej. Nebojte sa zelenej a zemitých tónov, „vo dvojici“ s bielou vyzerajú neodolateľne.

Náš tip:  Menšie vázy môžete zavesiť nad svadobný stôl na konár stromu a naplniť obľúbenými kvetmi. Obyčajný hlinený kvetináč poslúži aj ako nádoba na príbor.

Vázy: SNÄRTIG, ENSIDIG

Karafa: LÖNSAM

Poťah na vankúš: VIGDIS

Lavica: NORNÄS, lavicu z masívnej borovice môžete natrieť náterom BEHANDLAPE406947+

Hra s doplnkami

Pri výbere prestierania stavte na jednoduchosť a ľahko kombinovateľné farby. Súhra šedej a bielej bude pôsobiť elegantne, punc bohémskosti získate vďaka dekoráciám z kvetov alebo papiera.

Náš tip: Svadobní hostia sa môžu inšpirovať takisto – farebne zladené balenia na dary vytvoria priam fotogenický kútik.

Séria riadu: IKEA 365

Darčeková škatuľa: KÄRESTA

Dekorácia: VISIONÄR

Po zotmení

Priam čarovnú atmosféru po zotmení dosiahnete vďaka lampášom a sviečkam.

Náš tip: Rozmiestnite lampáše po celej záhrade, stoloch alebo, v prípade nepriaznivého počasia, aj prístrešku. Nevynechajte ani konáre stromov. Zvoľte však prekryté lampáše, aby vietor či vír tanca len tak ľahko nesfúkli plameň.

Lampáše: ROTERA, BORRBY

LED solárna lampa: SOLVINDEN

www.IKEA.sk