Súťaž so SKITTLES, foť selfie a vyhraj.

Táto značka predstavuje súťaž pre všetkých kreatívcov  a fanúšikov selfie. Vychutnaj si cukríky s ovocnou príchuťou, vytvor originálnu selfie a získaj jednu z limitovanej edície misiek SKITTLES. Stačí do 31. 5. 2015 zaregistrovať na webe www.SKITTLES.sk selfie s niekým alebo niečím naozaj netradičným.

Táto značka chce tento rok zdieľať so svojimi priaznivcami ešte viac nečakanej zábavy a jedinečných cukríkov s ovocnou príchuťou SKITTLES. Ak si fanúšikom cukríkov SKITTLES, podeľ sa o ne, ukáž svoju jedinečnú selfie celému svetu a navyše získaj super misku. A ak ťa cukríky ešte nedostali, nenechaj si ujsť skvelú príležitosť ochutnať ich, užiť si kopec zábavy a vyhrať!

Stačí vytvoriť selfie zachytávajúcu, ako sa delíš o cukríky s niekým alebo niečím nečakaným, a do 31. 5. 2015 sa s ňou pochváliť na www.SKITTLES.sk. Nie je priestor pre sivý priemer a fantázii sa medze nekladú. Podmienkou výhry je správna dávka kreativity a zábavy.

Ako perfektná rekvizita sa budú hodiť veľké 174 gramové SKITTLES, o ktoré sa jednoducho nemôžeš nepodeliť. 174 gramové balenie cukríkov s ovocnou príchuťou je dostupné v bežnej obchodnej sieti v príchutiach Fruits, Crazy Sours a Wild Berry.

Viac na www.skittles.sk