Rozprávkový víkend v Nestville Parku.

Máte radi prekvapenia a rozprávky? Tak príďte cez víkend 23.- 24. mája 2015 do Nestville Parku v Hniezdnom. Bude sa tu konať Rozprávkový víkend, kde sa budú deti doslova presúvať z rozprávky do rozprávky. Pre deti a ich rodičov je pripravený mimoriadne pestrý program, ktorý  premení Nestville Park na čarovnú rozprávku plnú prekvapení. Program je vhodný najmä pre deti predškolského veku a 1. stupňa základnej školy. Nestville Park tak potvrdzuje, že je atraktívnym cieľom rodinných výletov pre rodiny s malými deťmi. Bez názvu - 1

Hneď v úvode deti privítajú obľúbené postavičky Maťka a Kubka, ktorí deti odprevadia do Zvonice, kde zazvoní zvonec a… rozprávka sa môže začať! Sprievodkyňu im bude robiť krásna princezná, ktorá ich postupne prevedie celým areálom Nestville Parku.

V kováčskej dielni je pripravený ujo kováč, ktorý deťom predstaví, čo všetko dokáže a s čím kedysi pomáhal. Stretnúť tu budú môcť nielen zlého vlka, ale aj čerta. V debnárskej dielni zase ujo debnár deťom ukáže, aké sudy vyrábal pre kráľa. Na rad príde aj rozprávkový poklad, ktorý je dobre ukrytý a nájsť ho môžu len deti.

Deti sa v priebehu dňa dostanú do všetkých častí areálu Nestville Parku. Malí návštevníci tak prejdú expozíciou poľnohospodárstva, sýpkou, stodolou a pristavia sa v ZOO, ktoré im budú predstavené hravou a rozprávkovou formou. Na záver po prehliadke rozprávkového Nestville Parku čaká na deti divadelné predstavenie.

Nestville Park týmto podujatím pre rodiny s malými deťmi stavia koncepciu aktívneho trávenia voľného času v regióne Prešovského kraja, v atraktívnom prostredí a s bohatým programom pre všetkých.

Miesto konania: Hniezdne (pri Starej Ľubovni) v areáli Nestville Park

21.-22.5.2015 Rozprávkovo pre ZŠ s MŠ

Za Nestville Park sa vyjadril  František Strela, Manager of Nestville Park