Keď sa kúpanie stane zážitkom.

Aquaworld Resort Budapest Hotel a vodná ríša patrí medzi najväčšie  Európske kryté vodné svety. Pokiaľ na vlastné oči neuvidíte vypínajúcu sa kupolu chrámu Ankor a kým nevystúpite na vrchol, dovtedy si nebudete vedieť predstaviť, o akom obrovskom priestore hovoríme.

Komplex vodného sveta sa rozprestiera na rozlohe 86 –tisíc metroch štvorcových a dobrodruhov tu čaká 17 interiérových a exteriérových dobrodružných a plaveckých bazénov. Môžete si vyskúšať surfovanie, potápanie sa, aquazorbing a môžete si tiež doplniť  adrenalín na jednom z 11-tich špeciálnych tobogánov.

Ako dospelý túžime už skôr po harmónii a rovnováhe, zaslúžime si oddych, ticho, kľud a relaxáciu. To všetko Vám ponúka Oriental Spa Wellness a fitness centrum. Nájdete tu relaxačný bazén s vodným prístupom do záhrady, ktorý môžete vyžiť počas celého roka, bazén mandala, saunový svet, farmu krásy, rozmaznávací wellness a rozmanité kozmetické procedúry. Po niekoľkých relaxačných hodinách strávených v resorte sa vám poďakuje nielen vaše telo ale aj vaša duša.Kým vy budete relaxovať vaše deti sa môžu zabávať v krytom a taktiež v novootvorenom hernom parku Bongo Wonderland s kvalifikovaným dozorom pre malých a najmenších, ktorý je otvorený každý deň od 11 hodiny a môžu ho bezplatne využívať hotelový hostia.

Aquaworld Resort Budapest a Vodná ríša obdržali cenu za „Najlepší rodinný wellness hotel” roka 2015.