Dni Petržalky.

Starosta Petržalky Vladimír Bajan a poslanci  Mestskej časti Bratislava-Petržalka, spolu s agentúrou 212 a Kultúrnymi zariadeniami Petržalky vás pozývajú na XVIII. ročník Dni Petržalky 2015 – mesiac plný zábavy, športu a kultúry.

Tohtoročné Dni Petržalky začali od 25. apríla športovými aktivitami a kultúrnymi a spoločenskými podujatiami a vyvrcholia hlavným galaprogram, ako každý rok,  na Dostihovej dráhe v Petržalke, a to v sobotu 13. júna 2015.

Od 10:00 hod. je pripravený bohatý program s tvorivými aktivitami, atrakciami, divadielkami a hudobno-tanečnými vystúpeniami pre deti aj pre seniorov, súťaže pre kolektívy  a jednotlivcov, burza kníh, prezentácia starých remesiel a tradícií. Od 16:30 hod. začína galakoncert na hlavnom pódiu s vystúpeniami hudobných skupín (víťaz Súťaže amaterských hudobných skupín – Niečo navyše, víťaz Petržalskej baretky  – Spišský Orchester ZAbavy) a vyvrcholením večera bude Terchovská muzika, Bijouterriér, Dan Nekonečný a Šum svistu a Petr Kolář.Celodennú zábavu  a program ukončí tradičný ohňostroj. Pridite si užiť najväčší „petržalský deň“.