Ako sa dnes chcete cítiť?

Sprchovacie gély Radox s novou vôňou ovplyvnia vašu náladu. Potrebujete si zlepšiť náladu, dodať energiu, upokojiť sa, alebo sa naladiť na romantický večer? Vyskúšajte silu vôní inšpirovaných tými najlepšími ingredienciami z prírody a dostaňte svoje emócie pod kontrolu s pomocou sprchovacích gélov Radox. Vyberať môžete zo 16 variantov, vrátane niekoľkých noviniek. Spájajú v sebe dve ingrediencie, ktoré im prepožičiavajú svoju vôňu a naladia vás podľa vašich prianí. Stačí už len odpovedať na jednoduchú otázku: Ako sa dnes chcete cítiť?

Čuch je jedným z najdôležitejších zmyslov. Vdychované vône pôsobia na centrálnu nervovú sústavu a ovplyvňujú emočný stav. Vôňa preto ovplyvňuje našu náladu a psychickú kondíciu významnejšie, ako si uvedomujeme, zároveň je aj účinným a rýchlym spúšťačom spomienok. Správnou kombináciou vôní môžeme prispieť k upokojeniu a relaxácii alebo k osvieženiu, stimulácii, radostnejšej nálade, ku zvýšeniu koncentrácie či k posilneniu odvahy a vôle.

Potrebujete sa upokojiť? Spoľahnite sa na kombináciu vôní harmančeka s jojobovým olejom. Cítite sa slabý? Mäta vo vás prebudí silu. Radi by ste sa naladili na romantickú nôtu? Pomôže sladká vôňa čučoriedky s orchideou. Hľadáte povzbudenie? Svieža, horkastá vôňa grepu podporuje aktivitu a dobrú náladu.

Vyskúšajte si sami, ako na vašu náladu zapôsobí jedinečná kombinácia ingrediencií inovovaných sprchovacích gélov Radox.

Sprchovacie gély Radox potešia zmysly i svojimi pestrofarebnými optimistickými obalmi v novom dizajne. Praktickou novinkou, ktorú zákazníci iste ocenia, je unikátny háčik na pohodlné zavesenie sprchovacieho gélu v sprchovacom kúte.

Viac informácií nájdete na www.mojradox.sk