Zapojte svoju fantáziu, potešte chuťové poháriky a bežnému dňu dodajte luxus.

Jedlo je našim každodenným spoločníkom. Pre väčšinu ľudí znamená viac ako len uspokojenie základnej životnej potreby. Pôžitok spojený s dobrým jedlom si radi vychutnávame v spoločnosti priateľov či rodiny. Jedlo ľudí spája, výnimočnými nie sú ani pracovné obedy. Ponuky sú mnohokrát také lákavé, že neodoláte a zrazu ste v reštaurácií. Stane sa vám, že i vy máte chuť experimentovať vo svojej kuchyni a vtedy sa fantázie medze nekladú.

Varenie nemusí byť iba každodenná povinnosť. Zrušte nudný kolobeh, popustite uzdu fantázii.  Inšpirujte sa najrôznejšími receptami a nebojte sa skúsiť aj nové chute. Možností, ako ozvláštniť bežnú rodinnú večeru, je veľa. Vyskúšate nové postupy. Pridajte netradičné suroviny, skombinujte zdanlivo nekombinovateľné, viac sa venujte vizuálnej stránke, je to naozaj všetko? Možno áno, možno nie. Chcete byť o čosi viac dokonalý? Alebo s tou dokonalosťou ešte len začínate?

Učte sa od profesionálov

Ak túžite po zmene, no experimentom v kuchyni sa radšej vyhýbate, nechajte si poradiť od profesionálov. Predvádzacie varenia sú skvelou príležitosťou na načerpanie nových informácií, tipov a trikov priamo z prvej ruky. Takéto varenia organizuje napríklad aj spoločnosť Miele. Pre malé, maximálne dvanásťčlenné skupiny účastníkov sú pripravené recepty na prípravu rozmanitých pokrmov. Okrem rozšírenia svojich kulinárskych schopností si môžete otestovať všetky kuchynské spotrebiče. Pod vedením skúsených šéfkuchárov sa budete podieľať na príprave rozmanitého štvorchodového menu a presvedčíte sa, že varenie je vďaka prístrojom Miele nielen chutné, ale aj jednoduché. K dobrému jedlu ponúka hostiteľ aj kvalitné víno. Viac informácií na:  www.miele.sk