Samsung predstavuje nový smartfón Galaxy J1.

Spoločnosť Samsung Electronics Czech and Slovak uvádza na slovenský trh nový smartfón Galaxy J1. Zariadenie kladie dôraz na vyváženú výbavu, moderný a elegantný dizajn, pokročilé fotografické funkcie a predĺženú výdrž batérie prostredníctvom Ultra Power Saving Mode. Zaoblené mäkčené hrany a jednoduché línie tela s hrúbkou len 8,9 mm sú hlavnými črtami štýlového dizajnu a ergonómie pre ľahké uchopenie, pohodlné nosenie a príjemné používanie.

 

V tele ukrytý výkonný dvojjadrový 1,2GHz procesor zabezpečí plynulý chod operačného systému Android 4.4 Kitkat aj prehrávanie Full HD videí na 4,3-palcovom TFT displeji. V hornej časti nad displejom je k dispozícii predná 2 Mpix kamera vhodná ako pre video chat s priateľmi, tak zábavné selfie fotografie. Tie môžete urobiť ešte pohodlnejšie pomocou funkcií Palm Selfie a Tap to take PIC. Zatiaľ čo funkcia Palm Selfie automaticky nastaví krátku samospúšť a urobí snímku v správnej kompozícii, funkcia Tap to take PIC umožní zaznamenať obrázok dotknutím sa prsta kdekoľvek na displej.

Zadná strana smartfónu je vybavená kvalitným 5 Mpix fotoaparátom s autofokusom a prisvetľovacou LED diódou. Všetok zaznamenaný obsah je možné uložiť na interné úložisko s podporou MicroSD kariet do veľkosti 128 GB, alebo ho priamo zdieľať cez Wi-Fi alebo Bluetooth 4.0.

Viac zábavy, nižšia spotreba

Funkcia Ultra Power Saving Mode prepne zariadenie do úsporného režimu s minimálnymi nárokmi na vyťaženie systému a 1,850 mAh batériu. Vďaka tomu majú užívatelia možnosť dokončiť svoju najdôležitejšiu prácu a úlohy a vyhnúť sa tak nepríjemným situáciám pri strate kontaktu s okolím.

Na slovenskom trhu je dostupný model Samsung Galaxy J1 DUOS za odporúčanú maloobchodnú cenu 129 € s DPH v čiernej a bielej farbe a model Samsung Galaxy J1 za odporúčanú maloobchodnú cenu 119 € s DPH v modrej, čiernej a bielej farbe.