Orbit úsmev na špajdli Vám môže vyhrať selfie sadu.

Orbit Bubblemint nadväzuje na svoj minuloročný projekt Škola úsmevu a aj tento rok vyráža šíriť úsmevy do českých a slovenských miest. V čase od 21. apríla do 31. mája bude možné v obchodných centrách stretnúť populárny Orbit box, originálny detektor úsmevu. Za úsmev budú záujemcovia odmenení žuvačkami Orbit Bubblemint a najnovšie aj úsmevom na špajdli. A práve vďaka nemu môžu spotrebitelia súťažiť o sadu na najlepšiu selfie. Stačí sa s úsmevom odfotiť a registrovať sa na www.orbitklub.sk/skolausmevu.

Orbit box funguje na základe detektora úsmevu, ktorý záujemcovi vydá vzorku žuvačky Bubblemint až vo chvíli, keď sa dotyčný usmieva. Tento špeciálny box navštívi počas svojho turné 11 miest Slovenskej republiky. Spoznáte ho jednoducho. Orbit box bol tento rok prerobený do podoby veľkého balenia žuvačiek Orbit Bubblemint. Box tak priamo odkazuje na poslednú novinku Orbit – veľké balenie žuvačiek Orbit Bubblemint, ktoré v sebe ukrývajú neobvyklú kombináciu sladkého ovocia a chladivej mäty.

Škola úsmevu prichádza aj so skvelou súťažou pre spotrebiteľov. Súťažiaci budú mať za úlohu odfotiť sa s Orbit úsmevom na špajli kdekoľvek na Slovensku, kde je úsmev potrebný. Pomocou ambasádorov z radu spotrebiteľov, ktorí sa zúčastnia súťaže, bude tak Škola úsmevu šíriť dobrú náladu po celej krajine a súčasne zisťovať, ktorý kraj je najusmievavejší. Na www.orbitklub.sk/skolausmevu potom bude možné sledovať priebežné výsledky.

Úsmev na špajdli bude možné získať v priebehu roadshow alebo si ho spotrebitelia môžu stiahnuť na internete. Za fotky bude možné hlasovať na Facebooku Orbit Klubu. Dvadsať fotiek s najväčším počtom „lajkov“ vyhrá skvelú sadu na selfie.

Viac informácií o roadshow a súťaži sa dozviete na  www.orbitklub.sk/skolausmevu.