Caro Ricoré najnovšie bez lepku!

Obľúbený rozpustný nápoj Nestlé Caro Ricoré má novú bezlepkovú receptúru, v ktorej sa spája to najlepšie z kávy a čakanky. Prebuďte svoje zmysly s Caro Ricoré – lahodným rozpustným nápojom, ktorý neobsahuje lepok, a preto je vhodný pre celiatikov i pre tých, ktorí chcú túto bielkovinu zo svojho jedálnička vynechať. Najnovšie je dostupné v praktickom 150 gramovom balení so zipsom, ktoré môžete mať vždy po ruke.

Nové bezlepkové Caro Ricoré prichádza s vylepšenou receptúrou, ktorá poteší vaše chuťové bunky. Obľúbený kávovinový nápoj teraz obsahuje 60 % kvalitnej praženej rozpustnej kávy, 40 % rozpustnej čakanky a žiadny lepok. Vďaka tomu si ho môžu dopriať aj ľudia trpiaci celiakiou, teda neznášanlivosťou lepku. Novinka je na obale označená symbolom pre bezlepkové potraviny (preškrtnutý klas). Tento symbol zaručuje, že Caro Ricoré žiadny lepok neobsahuje.

Nápoj Ricoré vás ráno naladí do nového dňa a je len na vás, či si ho pripravíte len s horúcou vodou alebo zjemníte mliekom. Svoju chvíľu s lahodným Caro Ricoré ale nemusíte nechávať iba na ráno. Vďaka novému praktickému baleniu si ho môžete vychutnať kedykoľvek počas dňa a užiť si okamžitý príliv energie.

Nestlé Caro má pre každého to pravé

Šálka cereálneho nápoja Caro Originál pripraveného podľa návodu s mliekom dodá telu potrebný vápnik a spestrí pitný režim. Rozpustný nápoj bez kofeínu a pridaných cukrov si môžu dopriať aj tehotné a kojace ženy, deti a ľudia s vysokým krvným tlakom. Nápoj Caro Active obsahuje okrem praženého jačmeňa, žita a čakanky aj inulín – zdroj rozpustnej vlákniny. Povzbudzujúce Caro Ricoré si môžu vďaka novému bezlepkovému zloženiu vychutnať aj ľudia trpiaci celiakiou. Tento nápoj s obsahom 60 % rozpustnej kávy vám spríjemní ranné vstávanie.

Bezlepkové Nestlé Caro Ricoré je dostupné v bežnej maloobchodnej sieti. Z jedného balenia pripravíte až 75 šálok lahodného nápoja. Viac informácií nájdete na www.caro.sk.