Bonaqua oblieka nový obal.

Pramenitá voda Bonaqua sa v nasledujúcich dňoch predstaví v úplne novej fľaši, tzv. PlantBottle®. Tá bude zaujímavá vďaka inovatívnemu materiálu, ktorý je až z 30 % vyrobený z rastlín a je úplne recyklovateľný. Bonaqua v novej fľaši bude dostupná vo všetkých súčasne predávaných objemoch.

 Fľaše PlantBottle sa na prvý pohľad od bežne používaných PET fliaš zásadne nelíšia. Majú rovnaké vlastnosti a je možné ich aj rovnakým spôsobom recyklovať alebo znovu použiť na výrobu nových fliaš či širokého spektra produktov, ktoré sa dnes z recyklovaného plastu vyrábajú. Zásadný rozdiel je však v použitom materiáli – nové fľaše obsahujú až 30 % obnoviteľného materiálu vyrobeného z rastlín, a majú tak menší ekologický dopad na planétu a jej vzácne zdroje.

„Bonaqua je veľmi kvalitná voda, ktorá sa vyznačuje krištáľovou priezračnosťou, čistou jemnou chuťou a jedinečným zložením, ktoré dokonale vyhovuje potrebám ľudského tela. Sme presvedčení, že nová, k prírode ohľaduplná fľaša, bude značke Bonaqua slušať a výrazne podporí jej obľubu,“ uviedla Kateřina Krčová, brand manažérka značky Bonaqua, ktorá bola na slovenský trh uvedená v polovici 90. rokov. Jedná sa o jemne mineralizovanú vodu, ktorá pramení v národnej prírodnej rezervácii neďaleko Piešťan v slovenskom pohorí Považský Inovec. Vďaka nízkemu množstvu sodíka je vhodná pre každodennú konzumáciu ako pre dospelých, tak pre deti.

Prírodnú vodu v novej fľaši PlantBottle odteraz nájdete na všetkých predajných miestach, kde sa stretávate so značkou Bonaqua. Bude k dispozícii v dvoch baleniach: 0,5l PET a 1,5l PET.