Aquaworld v noci ponúka skvelé zážitky.

Splash – Nočná kúpacia párty

Zabávajme sa spolu v Aquaworlde! Zober si plážové šľapky, uchop uterák a pridaj sa k nám na nezabudnuteľnej nočnej kúpacej párty! Pri každej príležitosti ťa čakáme s hviezdnym DJ-om, svetelnou šou, profi tanečníkmi a výnimočným programom od 22:00 do 03:00. Počas noci je možné používať všetky zážitkové bazény, od bazénu s vlnobitím, cez vírivky, až po bazén s kruhovým prúdom vody a samozrejme aj 6 obrovských tobogánov! Zúčastni sa nezabudnuteľného nočného kúpania!

Po práci

Nemáš čas vypnúť alebo máš málo dovolenky? Ponor sa do chladivej vody, relaxuj v jacuzzi, oddychuj, nabíjaj sa a zabávaj v Aquaworlde po práci každý pracovný večer od 16:30 do 22:00 za zvýhodnené ceny. Aby bol zážitok dokonalý, počas letných večerov sa postaráme o studené streky, chutné grilované kúsky a aj o chill out hudbu. Nemusíš urobiť nič iné, len si ráno hodiť do tašky obľúbené plavky a počas dňa myslieť len na to, že večer je voľno!!! Oddychuj a zabávaj sa u nás aj večer počas pracovného týždňa.

Hotel – ak by si prišiel na viac dní.

Vedľa zážitkových kúpeľov sa nachádza, prístupný priamym prechodom, superior wellness a rodinný hotel Aquaworld Resort Budapešť****. Vďaka svojim službám je tento hotel jedinečný v Budapešti: 309 izieb, v hlavnej budove hotela sú štandardné izby, juniorské apartmány , rodinné izby, apartmány. Pre našich hostí je zaručené bezplatné a neobmedzené internetové pripojenie (WI-FI) v celom hoteli a viac ako 1000 vonkajších parkovacích miest zadarmo. Ak ste gurmán a zbožňujete špeciality alebo len chcete spoznať kuchyňu iného národa, tak je náš hotel tou najlepšou voľbou! Popri obvyklej večeri formou švédskych stolov budete súčasťou ozajstného, denne sa meniaceho kulinárskeho zážitku. Oriental Spa wellness a fitnes centrum rozprestierajúce sa na 3 podlažiach poskytuje pre tých, ktorí túžia po oddychu a skrášlení, bohatú ponuku služieb s kompletnou relaxáciou. V obrovskej hracej ríši na súši, Bongo Kids Clube, čaká vašich malých uličníkov šmykľavka, lezecká stena, loptičkový bazén, mini domček a taktiež odborne vyškolený detský dozor. Pretože vieme, aká dôležitá je rodina, v našom hoteli zabezpečíme pre deti do 7 rokov ubytovanie ZDARMA.