Aquaworld Resort Budapest ****

Budovanie tímového ducha – Chcete dobiť energiou vašich spolupracovníkov prostredníctvom neočakávaných situácií? Dobrodružné programy zamerané na budovanie tímového ducha na zemi, vo vode, vo vzduchu…

Chcete vytrhnúť účastníkov z ich zaužívaného stereotypu? Podľa vašich predstáv a požiadavok usporiadame akciu pre vašu spoločnosť. Napíšte nám vašu predstavu a všetko ostaté nechajte na nás! My sa postaráme o to, aby sa vaše predstavy zmenili na skutočnosť a stali sa nezabudnuteľným zážitkom poskytujúcim veľa zábavy!

Saunový svet – Náš saunový svet – oddelene od zhonu kúpeľov – je ostrovom pokoja, miestom zrodu zdravia tela i ducha. 11 rôznych jednotiek nás sprevádza do tajov saunovej kultúry a tak môžeme získať späť telesnú a duševnú sviežosť potrebnú ku každodennému životu. V saunovom svete nájdeme ruskú a fínsku saunu, exteriérovú saunu v zrube, parnú saunu, bio saunu, infra saunu, kryštálovú saunu, tepidárium, ľadovú komoru, ochladzovací bazén, šliapací Kneippov bazén, a taktiež oddychovú miestnosť zabezpečujúcu pokojné odpočívanie. Saunové seansy- Aby sa zo saunovania stal zážitok: počas seáns budeme image012pokožku našich hostí rozmaznávať jedinečnými, doma vyrobenými, prípadne špeciálnymi fínskymi zábalmi! Peeling soľou, medový zábal pokožky, ľadové vzrušenie a zimomriavky,ovocná vitamínová bomba, vôňa brezových konárov. Naši hostia odchádzajú z našich saunových seáns príjemne oddýchnutí, s jemnou zamatovou pokožkou a v dobrej nálade.

Masáže -Jedinečný zážitok, ktorý pohladí vaše telo aj dušu! V masážnom pavilóne vybudovanom v galérii kúpeľov sa otvárajú možnosti na celkové uvoľnenie tela. V Aquaworlde si každý nájde masáž vyhovujúcu jeho potrebám: relaxačnú, športovú,osviežujúcu, švédsku či masáž chodidiel.

Reštaurácia a bar -Samoobslužná reštaurácia Food Market kombinuje fast-food služby s tradičnými reštauračnými chodmi za prijateľné ceny.V našej stálej a denne sa meniacej ponuke jedál sa nachádzajú okrem tradičných chutí aj deťmi obľúbené jedlá a nízkotučné jedlá, všetky vyrobené z čerstvých surovín. V našich baroch ponúkame kávové špeciality, kokteily, alkoholické aj nealkoholické nápoje. V letných mesiacoch očakáva našich hostí terasa s grilom, stánok so zmrzlinou, stánok s palacinkami a Cool bar.