Žiadne výhovorky, ide sa cvičiť!

Značka žuvačiek Airwaves z nedávneho prieskumu zistila, že posilňovňu či fitness centrá navštevuje pravidelne iba 26% Slovákov a to je dôvod, prečo  sa značka rozhodla spotrebiteľov nakopnúť poriadnou dávkou mentolu a tiež ich motivovať k pohybu novou súťažou.

V dobe od 12. marca do 30. apríla 2015 bude môcť každý za nákup dvoch ľubovoľných balíčkov žuvačiek Airwaves súťažiť o jednu z 500 kartičiek do posilňovne, ktorá držiteľovi umožní vstup do viac ako 700 športovísk v Slovenskej republike.

Viete kedy je v posilňovne a fitness najviac návštevníkov, ktorí chcú mať zas super postavu ? No predsa keď sa skončia najkrajšie sviatky v roku, po vianociach a novom roku. Ale zima je dlhá, nám chutí možno viac ako v inom ročnom období a ručička na váhe začína ukazovať číslo, ktoré by sme magickým pohľadom chceli zmeniť. A už je tu jar a je dobré urobiť si na seba čas a ísť spevniť telo do posilňovne.

Airwaves teraz spotrebiteľom túto možnosť ponúka prostredníctvom novej súťaže. Výhra čaká na tých, ktorí si zakúpia dva ľubovoľné balíčky Airwaves, zaregistrujú sa na webových stránkach www.airwaves.sk, zadajú kód z účtenky a odpovedia na jednoduchú otázku. Získať môžu kartičku do posilňovne v mieste bydliska, ktorá držiteľov oprávňuje po dobu jedného mesiaca k vstupu do jedného zo 700 športových objektov po celej Slovenskej republike!