Vychutnávajte dobré chvíle vášho dňa.

Každý deň je tvorený menšími či väčšími radosťami, ktoré robia život takým skvelým. Vykúkajú z toho, čo je dobre známe a potešia vás, keď to najmenej čakáte. Zemiakové výrobky McCain dopĺňajú presne tie momenty, ktoré robia deň Dňom s veľkým D. Pre momenty, ktoré si užívame s rodinou, priateľmi či ľuďmi blízkymi nášmu srdcu. Všetky McCain produkty teraz nájdete v mraziacich boxoch svojho obľúbeného obchodu v novom vzhľade. Sú ako stvorené pre chvíle plné radosti.

Radosť z dobrého jedla na tanieri

Každodenné malé radosti… Keď vstaneme skoro ráno a vidíme východ slnka s prebúdzajúcim sa dňom, keď dosiahneme pracovný úspech a sme na seba hrdí, keď nám naše ratolesti rozprávajú zážitky zo školy alebo keď cítime teplo domova a s rodinou sadáme za stôl plný dobrého jedla. A práve dobré jedlo je potešením, ktoré ocenia mnohí, pretože aj ono robí bežné chvíle výnimočnými.

Hranolčeky a ďalšie zemiakové výrobky McCain sú obľúbené najmä pre ich pravú zemiakovú chuť. Prirodzenosť a spätosť s prírodou rozpoznáte pri každom súste a aj preto je McCain stálym členom mnohých slovenských domácností. Chrumkavé dobroty sú súčasťou rodinných rozhovorov pri obede či večeri, ale aj spoločníkmi pri posedeniach s priateľmi. Ich nový vzhľad vyjadruje presne to, čo na nich máte tak radi – pohodu a radosť z dobrého jedla na tanieri.

Každá chvíľa dňa má svoje čaro

Aj vy máte niekedy pocit, že chcete jesť vyváženejšie a kvalitnejšie a zároveň sa nechcete vzdať chutného jedla? Siahnite po McCain hranolčekoch 1.2.3 Fries. Iba ich upečiete v rúre bez pridania oleja. Takto pripravené hranolčeky 1.2.3 Fries majú iba 5 % tuku. K nim čerstvý šalát a grilovaná ryba a vyvážená večera je na stole.

Pozvali ste k sebe zopár priateľov a rozmýšľate, aké dobroty pripraviť? Vsaďte na Dippers, hranolčeky v tvare U od McCain a dipy, s ktorými sa skvele kombinujú. Unikátny tvar hranolčekov totiž slúži ako jedlá lyžička – stačí ich namočiť do omáčky a nabrať si presne také množstvo, na aké máte práve chuť. Hranolčeky Dippers sú skvelým spoločníkom pre chvíle „klábosenia“. A zábava sa môže začať!

Aj vy máte radi ruch mesta a spoločnosť vašich priateľov? Už nemusíte chodiť za zábavou a dobrým jedlom von! Pozvite priateľov k sebe domov a pripravte im super dlhé a štíhle McCain hranolčeky Golden Longs. Žiadne vidličky či pravidlá… Jedzte prstami, užívajte si zábavu a chrumkavosť hranolčekov Golden Longs.

Odožeňte nudu na tanieri a vyskúšajte zmenu: pečené zemiaky v šupke Country Potatoes od McCain. Intenzívna zemiaková chuť, chrumkavé na povrchu a mäkké vo vnútri v troch variantoch: Original, pikantné Spicy a chrumkavé Crincle.

Šťastné deti = šťastní rodičia. Ak vás vaše deťúrence niečím potešili, alebo naopak, chcete spraviť radosť vy im, rozveselia ich zemiakové úsmevy Smiles od McCain. Sú skvelým doplnením detskej párty alebo ako príloha k ich obľúbenému jedlu.

Tradičné zemiakové placky sú na Slovensku veľmi obľúbené, ale zdĺhavá príprava častokrát odradí od prípravy aj najzarytejšieho gurmána. Vyskúšajte zemiakové placky Bramborák od McCain, ktoré iba položíte na plech bez oleja a necháte piecť. Takto si môžete dopriať zemiakové placky, kedykoľvek budete mať na ne chuť.

McCain nezabudol ani na hranolčekových klasikov. Hranolčeky My Fries pripravíte klasickou cestou, v oleji na panvici alebo vo fritéze. Skvelé jedlo, ktorému nikto neodolá. Pretože klasika je stále „in“.