Veľkonočná nádielka.

Veľkonočné sviatky sú za dverami, je teda najvyšší čas začať vymýšľať, čím obdarovať kúpačov alebo aké darčeky od veľkonočného zajačika zvoliť. Cukríky M&M‘s aj tyčinky Snickers, Twix, Mars, Bounty a Milky Way výborne poslúžia ako štýlová veľkonočná nádielka, ktorá zaručene urobí radosť priaznivcom slovenských aj medzinárodných zvykov. Kombinujú lahodnú čokoládu s ďalšími chutnými ingredienciami, takže uspokoja aj tých najnáročnejších maškrtníkov, a to nielen na Veľkú noc.

Čokoládové cukríky M&M‘s aj tyčinky Snickers, Twix, Mars, Bounty a Milky Way sú nevyhnutnosťou každej veľkonočnej nádielky. Potešia jedinečnou chuťou a vďaka pestrým, praktickým obalom pekne doplnia farebné kraslice.

Niektoré svetové veľkonočné zvyky sú pritom naozaj netradičné. Vedeli ste napríklad, že…:

  • zatiaľ čo vo väčšine krajín sa vajíčka rôzne zdobia a farbia, v Grécku s nimi usporadúvajú bitky? Víťazom sa stáva ten, kto vajíčkom zasiahne najviac protihráčov. Zábavná by mohla byť aj bitka s čokoládovými cukríkmi M&Ms. Sú ale tak lahodné… Je teda lepšie nechať ich rozplynúť na jazyku. To potvrdzuje aj fakt, že za rok zjedený objem M&M´s cukríkov poskladaný do radu = 73x obvod zemegule!
  • v Chorvátsku sú ku krasliciam výrazne mierumilovnejší a s vajíčkami si len priťukávajú. Vyhráva ten, komu zostane neporušené. K priťukávaniu by sa hodili aj tyčinky Twix. Neporušené by ale celkom iste neostali. Chrumkavým tyčinkám s karamelom obaleným v čokoláde nikto neodolá.
  • v Nórsku je na Veľkú noc hlavnou témou detektívka. Všetci sledujú kriminálne príbehy alebo riešia zložité detektívne hádanky. Prišli by na to, kde sa vzal názov lahodnej čokoládovej tyčinky s nugátom a arašidami Snickers? Je pomenovaná podľa obľúbeného koňa jeho vynálezcov!

 

  • pokiaľ sa rozhodnete tráviť Veľkú noc na Veľkonočnom ostrove, budete sklamaní, pretože tieto sviatky sa tu neslávia. Ostrov tak bol pomenovaný len na základe dátumu objavenia a s veľkonočnými tradíciami nemá nič spoločné. Ale bonbóny M&M´s a tyčinky Snickers, Twix, Mars, Bounty a Milky Way by iste potešili aj tam.