Svieže farby sorbetu

Sú jemné, svieže a zlepšia vám  náladu. Keď sa kombinujú, vytvoria dievčenský outfit s nádychom leta. Pastelky treba aj tento rok opäť „vytiahnuť z peračníka“ a nosiť ich na všetky príležitosti, čo F&F vie. Mintová zelená, slabožltá, orgovánová, nebovo modrá, cukríková ružová aj marhuľová čakajú na znovuobjavenie a nové sorbetové kombinácie v outfitoch.

Pastelové tóny budú na jar i v lete nielen na oblečení. Aj doplnky sa vyfarbia a budú doslova na zahryznutie. Listové kabelky sa budú striedať s taškami pripomínajúcimi púzdro na fotoaparát a rozhodne ich neprehliadnete. Budú ružové i žlté s aplikáciami aj bez, podobne ako štýlové polopriesvitné slabomodré balerínky či orgovánové lodičky.

Ružová a oranžová – dynamické duo

Kombinácia dvoch veľmi výrazných farieb nie je pre každého. Nemusíte sa jej obávať. Oranžová s ružovou je synonymom sviežosti, je neprehliadnuteľná a nevyžaduje si veľa doplnkov. Na začiatok stačí skúsiť blúzku s listovou kabelkou a keď sa dynamické duo osvedčí stačí pridať topánky a kabát, alebo blúzku vymeniť za šaty.

Orgovánová a žltá – ostýchavé duo

Keď sa spoja dve jemné farbe, vznikne z nich síce mierne ostýchavé, no veľmi príjemné duo, ktoré vyzerá skvele, najmä ak je doplnok v podobe kabelky alebo topánok výraznejšej žltej farby. Mix farieb je ako stvorený na jarné dni, bezpochyby pristane brunetkám rovnako ako blondýnkam a patrí k tým, ktoré zlepšia hneď z rána náladu pri obliekaní.

COMMENTS

  • <cite class="fn">kabelky</cite>

    Odporúčam! Petra Udičová

  • <cite class="fn">Olivie</cite>

    Hi my name is Olivie and I just wanted to drop you a quick note here instead of calling you. I came to your Svieže farby sorbetu | VKOCKE.sk page and noticed you could have a lot more visitors. I have found that the key to running a popular website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. There is a company that you can get targeted visitors from and they let you try their service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my site. Check it out here: http://esyok.com/shirt/b9

Comments are closed.