Prebúdzanie jari vo Falkensteiner Hotels & Residences

S prvými hrejivými slnečnými lúčmi sa začína aj sezóna akcií skupiny Falkensteiner Hotels & Residences. Garantujeme vám pestrú zmes akcií a balíčkov zameraných na krásu, zdravie a pôžitky.

Wörther(see) meets Nord(see) 28. marca 2015

V zámockom hoteli Falkensteiner Schlosshotel Velden vás Stefan Wilke, bývalý šéfkuchár luxusnej výletnej lode MS Europa, spolu so šéfkuchárom zámockého hotela vo Veldene Christianom Silmbrothom, zoberú na kulinársku zážitkovú cestu okolo sveta. Súčasťou tejto cesty sú vybrané špeciality z rôznych zemí s večerným odporúčaním vhodných vín. Programom vás svojimi príbehmi a čítaním zo svojej knihy „Käpt‘ns Dinner“ bude sprevádzať Siegfried Rauch, dlhoročný kapitán lode snov. Celé podujatie bude sprevádzať živá hudba. Viac informácií o programe nájdete na adrese schlossvelden.falkensteiner.com. Za 98,- EUR na osobu.

Viac informácií nájdete na adrese schlossvelden.falkensteiner.com.

Jar plná pôžitkov v Balance od 29. apríla do 3. mája

Od 29. apríla do 3. mája je Falkensteiner Balance Resort Stegersbach v znamení kulinárskej kuchyne a vína. „Chuť“ regiónu budete mať príležitosť odhaliť pri pohári ušľachtilého moku v bare Atrium, počas exkluzívneho prevedenia svetom vín pri večernom menu s piatimi chodmi v reštaurácii Imago a tiež pri ochutnávke regionálnych lahôdok z ríše pôžitkov päťhviezdičkového hotela. Vrcholom bude otvorenie vínnych pivničiek 2. a 3. mája, kedy vám viac ako 60 vinárov predstaví v rámci „Juhoburgenlandskej vínnej jari“ svoje poklady. Denná vstupenka zahŕňa ochutnávky vín, pohár na víno, prehľadnú mapu vinárskych oblastí, vinárskeho sprievodcu a služby kyvadlovej dopravy. Vstupenky a informácie o Jihoburgenlandskej vínnej jari získate v hoteli.

Viac informácií nájdete na adrese stegersbach.falkensteiner.com.

„Kto chodí, vyhráva! Odvaha a zviditeľnenie pomocou držania tela“ od 24. do 26. apríla

Komunikačná trénerka z Korutánska, herečka a spisovateľka Andrea Latritsch-Karlbauer vám na seminári od 24. do 26. apríla precízne a s humorom ukáže, ako sebaisto a odvážne prechádzať svojím životom.

Pri praktických cvičeniach a prechádzkach spoznáte súvislosť medzi držaním tela, emóciami a spôsobom správania a naučíte sa tieto súvislosti pozitívne využívať.

Účastníčky a účastníci získajú cennú individuálnu analýzu chôdze a tipy na držanie tela pre viac humoru a ľahkosti pri práci a v každodennom živote. Všetky informácie k semináru nájdete tu.

Viac informácií nájdete na adrese bleibergerhof.falkensteiner.com.

Waltersdorfský Wine Weekend 18. apríla

  1. apríla sa koná už tretí Waltersdorfský Wine Weekend. V hoteli Falkensteiner Therme & Golf Hotel Bad Waltersdorf predstaví 35 vinárov zo Štajerska, z Východoštajerskej rímskej vínnej trasy, nasledujúce špeciality:
  • Ochutnávka 65 najlepších vín ročníka 2014
  • Lahôdkový bufet so štajerskými špecialitami
  • O zábavu sa postará živá hudba zo Štajerska
  • O 21. hodine udeľovanie cien pre 13 víťazných odrôd

Tip pre milovníkov hudby, ktorí sa vedia rýchlo rozhodovať: podujatie Dinner & Musicals v štvorhviezdičkovom superior hoteli s tým najlepším z muzikálov „Elisabeth“, „Tanec upírov“ a „Fantóm opery“ 21. 2. 2015