Otvorenie 1. ročníka medzinárodnej súťaže MISSIS MODELS na Slovensku.

Organizátor súťaže, Studio DL, sa tento rok rozhodol usporiadať 1. ročník medzinárodnej súťaže Missis Models na Slovensku. Súťaž je určená pre zrelé ženy po dosiahnutí 35 rokov. Horná hranica účastníčok nie je stanovená. Heslom súťaže je štýl, výnimočnosť, dokonalosť a komplexná starostlivosť o ženu.

„Myšlienka priviesť dámy po dosiahnutí 35 rokov na prehliadkové móla, vznikla už asi pred 5 rokmi. V každom veku predsa môžeme vykročiť k novému šťastiu, úspechu, prežívať život aktívne a získať úplne nový pocit. Dámy potrebujú chváliť samé seba. Pozrieť sa na seba z vonka, poukázať na svoje krásne vnady, “ hovorí pani Dagmar Levstek, organizátorka a riaditeľka súťaže MISSIS MODELS.

Súťaž má tri kolá. O postupe jednotlivých súťažiacich rozhoduje porota. Je zostavená zo 14 porotcov z Českej a Slovenskej republiky. V súťaži sa hodnotí celková charizma žien. Minulý rok sa na casting prihlásilo 600 žien Českej, Ruskej, Ukrajinskej a Kubánskej národnosti žijúcich v Čechách.

„Hľadáme dámy nad 35 rokov. Dajte vedieť aj priateľke vo svojom okolí, ktorá by mohla prelomiť to pomyselné pravidlo, že ženy po 35 do módnych časopisov a na prehliadkové móla nepatria. Vyzývame všetky dámy žijúce na Slovensku, aby vykročili do sveta reflektorov a sveta módy. Dávame možnosť stať sa tou, ktorá vo svete módy, zrelej ženy, udáva štýl,“ hovorí riaditeľka projektu Dagmar Levstek.

Viac informácií na: www.missismodels.cz