Logitech predstavuje svoju najvyspelejšiu bezdrôtovú myš

Spoločnosť Logitech dnes otvorila svet nových možností uvedením bezdrôtovej myši s úplným názvom Logitech® MX Master Wireless Mouse.

Model MX Master spája tie najlepšie technologické inovácie spoločnosti Logitech so špeciálne tvarovaným dizajnom, ktorý skvele sadne do ruky. Nastavuje tak novú paradigmu pre precíznu, rýchlu a pohodlnú navigáciu na počítači. Tí, čo pracujú na viacerých zariadeniach a operačných systémoch súčasne, ocenia, že táto nová myš je optimalizovaná tak, aby dokázala ovládať aj takto zložité prostredie presne a s ľahkosťou.

„Myš Logitech MX Master Wireless Mouse má krásny dizajn a navyše sa jedná o myš, ktorú je možné prispôsobiť osobným potrebám, pričom ponúka všestranné možnosti ovládania, presnosť a rýchlosť,“ povedala Charlotte Johs, globálna viceprezidentka divízie počítačových periférií spoločnosti Logitech. „Vďaka nespočetným možnostiam nastavenia navigácie a vyspelým funkciám je tento model našou najlepšou myšou v doterajšej histórii.“

Najnovšia bezdrôtová myš Logitech MX Master Wireless Mouse je pokračovateľom modelov akými sú Logitech MX Revolution a Logitech Performance MX. Je dokonale tvarovaná pre maximálny komfort a jemne vyladená pre precízne a rýchle ovládanie. Tvar myši tvorí oporu pre vašu ruku a zápästie v jej prirodzenej polohe, vďaka čomu si môžete vychutnať ovládanie s plynulým prechodom na premyslene umiestnené tlačidlá a kolieska.

Myš je vybavená rolovacím kolieskom, ktoré sa vie prispôsobiť rýchlosti, akou chcete prechádzať obsahom – dokáže automaticky prejsť z krokovania až po hyper rýchle rolovanie a má unikátne druhé koliesko pre rolovanie pomocou palca, ktoré umožňuje posúvať obraz zo strany na stranu alebo plniť iné funkcie na základe nastavení používateľov. K svojmu počítaču s operačným systémom Windows® alebo Mac® môžete myš Logitech MX Master Wireless Mouse pripojiť bezdrôtovo prostredníctvom priloženého nano prijímača Logitech Unifying alebo pomocou technológie Bluetooth® Smart. Dá sa tak spárovať až s tromi zariadeniami, takže môžete pracovať na svojom stolnom počítači, notebooku alebo tablete s jedinou myšou – stlačením tlačidla Logitech Easy-Switch™ môžete ľahko prepínať medzi týmito zariadeniami. Myš má navyše tlačidlo, ktoré je možné prispôsobiť tak, aby replikovala ovládanie pomocou gest na počítačoch Mac®. Svoj cieľ vďaka tomu budete môcť dosiahnuť rýchlejšie a zvládnete viac vecí.

Na prispôsobenie osobným potrebám slúži softvér Logitech Options™, ktorý umožňuje nastaviť pre všetky tlačidlá požadované akcie. Vďaka technológii sledovania pohybu Logitech Darkfield Laser™ je možné pohyb dokonale snímať prakticky na akomkoľvek povrchu, vrátane skla alebo plôch s vysokým leskom.

Myš MX Master má nabíjateľnú batériu, ktorá pri plnom dobití môže vydržať až 40 dní. Svetelný indikátor vás vždy upozorní na nízky stav energie a iba štyri minúty nabíjania vám poskytnú dostatočnú energiu na celodenné používanie. Batériu si môžete nechať dobíjať aj počas práce s myšou, takže sa nikdy nedostane do situácie, kedy by ste ju nemohli použiť.

Cena a dostupnosť

Očakáva sa, že myš Logitech MX Master Wireless Mouse bude k dispozícii v apríli 2015 za odporúčanú maloobchodnú cenu 99,99 €. Podrobnejšie informácie môžete získať na adrese www.logitech.com/mxmaster.