Hodinky Corniche Heritage 40.

Sú dostupné už aj pre český trh. Doprava zdarma pre slovenských a českých zákazníkov samozrejmosťou. Elegantné hodinky Corniche, ktoré v sebe ukrývajú kombináciu švédskeho zmyslu pre dizajn a inšpiráciu francúzskym azúrovým pobrežím, prichádzajú na český trh. Zákazníci z Českej republiky a zo Slovenska si svoje kúsky môžu objednať výhradne prostredníctvom oficiálneho distribútora na stránke www.c-watch.sk s bezplatnou dopravou kdekoľvek po SR a ČR.

Švédske hodinky Corniche Heritage 40 sú presne tie hodinky, ktoré si zamilujete na prvý pohľad. Neslúžia iba ako prostriedok zobrazenia presného času, ale aj ako módny doplnok. Sú vhodné ako pre pánov, tak aj pre dámy, čo priam dokonale dokazujú naši dvaja ambasádori v Čechách a na Slovensku,“ dodal Krajčír.

Model Heritage 40, ktorý je na Slovensku a v Čechách exkluzívne dostupný iba v e-shope www.c-watch.sk, prináša kombináciu prívetivého pocitu z francúzskeho Côte d’Azur s obrovským dôrazom na materiály a detaily. Mix brúsenej kože a leštenej povrchovej úpravy, keramický ciferník a atraktívna farebná kombinácia vytvorili skutočne strhujúco vyzerajúce hodinky na každodenné nosenie.

Špecifikácie:

  • Veľkosť puzdra: 40,00 mm x 7,00 mm
  • Ciferník: keramický
  • Materiál obalu: Nerezová oceľ pozlátená ružovým zlatom (vo variante Rose Gold)
  • Sklo: zafírové
  • Remienok: kožený s krokodýlim vzorom
  • Strojček: Miyota 2025 Quartz
  • Vodotesné do 50 metrov

Dôkazom, že hodinky Heritage 40 možno dokonale využiť unisexovo, je dvojica ambasádorov – v Čechách je to Slovák žijúci v Prahe – Patrik Igaz, na Slovensku blogerka a zakladateľka vlastnej značky JV Vanda Jandová.

Hodinky Corniche Heritage 40 je možné zakúpiť v troch farebných variantoch na www.c-watch.sk za cenu 299 eur s DPH s bezplatnou dopravou po celom Slovensku a Českej republike.