Čas síce letí, ale pilotom sme my…

Overtime tour 2015 s Impou v desiatich slovenských mestách

Svetové hity tak, ako ich nepoznáte a ako ste ich ešte nikdy nepočuli! Kvarteto Overtime je  jedinečným hudobným projektom v rámci Slovenska aj Čiech, podobný typ umeleckej produkcie nemá v súčasnosti v týchto krajinách ekvivalent. Desať miest na Slovensku navštívia v rámci svojho turné Overtime Soberano Tour 2015. A medzi slovenskými mestami sa budú presúvať na dvoch nových vozidlá ŠKODA Octavia od spoločnosti IMPA Bratislava.

Akustický projekt Robo Opatovský & OVERTIME predstavuje skvelý hudobný zážitok, fantastické aranžmány známych piesní od Leny Krawitz, Seal, George Michael a iných, ale aj Robove vlastné piesne trochu inak..

„S Robom Opatovským sme sa po prvý krát stretli počas nášho eventu IMPA Fashion show, kde premiérovo predstavil niekoľko piesní zo svojho nového albumu Overtime. Mali sme možnosť vidieť reakcie hostí, ktorí naozaj skvele prijali Roba nielen ako výborného speváka, ale aj ako showmana. Robo má na svojom konte už niekoľko albumov a množstvo hitov, ktoré oslovujú takmer všetky vekové kategórie. My veríme, že svojim turné osloví Robo s albumom Overtime všetkých milovníkov príjemnej a pohodovej hudby a prinesie im kvalitný hudobný zážitok.“, hovorí Jozef Suroviak, riaditeľ IMPA Bratislava a dodáva „Sme radi, že môžeme byť súčasťou tohto projektu a aj presunom           na našich vozidlách po Slovensku prinesie Overtime svojim fanúšikom skvelý hudobný zážitok“.

ROBO OPATOVSKÝ & OVERTIME TOUR 2015 (Slovensko)

21.3.Prievidza – WOODSTOCK 

28.3. Nové Mesto nad Váhom – BLUE NOTE

9.4. Bratislava  – ROCK CAFÉ

12.4. Piešťany  – ELEKTRÁRŇA

15.4. Košice – JAZZ CLUB

16.4. Prešov  – CHRISTIANIA

17.4. Michalovce – BARRIQUE

18.4. Ružomberok  – GOLF CLUB

24.4. Modra – ELESCO

25.4. Nitra – MUSIC A CAFE

Repertoár albumu a koncertného programu OVERTIME tvoria najväčšie svetové hity v unikátnych, originálnych aranžmánoch.
Príchod jari vlieva do ľudí novú silu. My sa tešíme a dúfame, že vďaka našej hudbe sa nám počas turné podarí vliať do ľudí radosť a pravú jarnú pohodu.
“, dodáva na záver Robo Opatovský.