Boney M.: Nebudeme hrať s hocikým!

Formácia Boney M. sa v marci predstaví v Bratislave. Na výbere DJ-a si dali záležať.

  1. marca sa budú v bratislavskej HANT aréne na Pasienkoch ozývať najväčšie disco hity. Koncert formácie Boney M. sa blíži a fanúšikovia oldies piesní si prídu na svoje. Predstavitelia formácie na čele so Sheilou Bonnick extrémne požiadavky nemajú. Osobitne si však dali záležať na výbere DJ-a, ktorý by mal ľudí priviesť diskotékou do varu pred koncertom a po jeho skončení. Z užšieho výberu sa členovia napokon rozhodli pre Mariána Kuklu. Marián Kukla patrí k najlepším oldies DJ-om na Slovensku. Najčastejšie hráva na rozličných eventoch, v minulosti však pôsobil aj ako DJ a moderátor Rádia T, Rádia Forte a Rádia Naj.

Súčasťou discokoncertu bude aj oslava 95. narodenín bratislavského konzervatória. Jeho študenti vytvoria pred koncertom skvelú atmosféru svojimi hudobnými vystúpeniami a aj spoločnou piesňou s Boney M.

Brány športovej haly sa otvoria pre fanúšikov už o 17:30, kedy sa o náladu bude starať DJ Kukla a ľahká oldies na rozprúdenie krvi. O 19:15 vystúpia hostia skupiny Boney M, študenti BA konzervatória a pár minút po 20. hodine vystúpi formácia Boney M. Ihneď po nej bude nasledovať pokračovanie oldies diskotéky, ktorá dostane na nohy všetkých a potrvá až do neskorého večera.

Lístky na koncert sú v predaji v sieti predpredaj.sk (http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/2553/boney-m–hostia), vo vybraných predajniach spoločnosti Telekom a partnerských centrách.