Bez dobrého outfitu z F&F ani na krok!

Poznáte ten pocit, keď to pri varení preženiete s korením? Niekomu to chutí, dokonca ocení vaše kulinárske umenie / s pocitom, veď tak to má byť, veď dnes je to v móde, všetci varia, pečú, s radosťou rozdávajú kuchárske úsmevy so staronovými receptami. A inak by to nemalo byť ani v módnom oblečení. I tu sa to dá prehnať s –  korenín. Lenže keď „dávkujeme“ opatrne, môžu vzniknúť skvelé kombinácie. Práve takto vznikajú kabelkové i šálové zbierky. Klameme o počte a tvrdíme, že „táto je už posledná“. Niektoré dámy dokázali premenovať známu knihu Bez dcéry neodídem na „Bez kabelky neodídem“ . Túto sezónu z F&F rozhodne bez doplnkov neodídete! Neveríte? Uveríte, keď si pozriete ponuku kabeliek, šálov.  Sú farebné, metalické, flitrované, geometrické, jednoduché aj extravagantné a túžia po tom, aby si ich niekto adoptoval.  

Túto sezónu dámskym doplnkom v F&F kraľujú pastelové farby, vtáctvo i motýle.  Metalické prvky ostávajú najmä na listovkách. Značnú pozornosť upútajú tašky na fotoaparát v rôznych farbách i prevedeniach. Ich hlavnou prednosťou je, že sa do nich zmestí nielen fotoaparát. Na šatkách a šáloch sa sorbetové farby striedajú s geometriou.

Trend, ktorý buď milujete alebo … ? Tašky pripomínajúce puzdra na fotoaparát zaplavili módne móla. Ich nespornou výhodou je vnútorný priestor, takže keď práve nechcete niečo fotiť, dáte do nich veľa vecí. Najlepšie vyzerajú k športovejším outfitom,  dobrý pár dokážu vytvoriť s veľmi populárnymi teniskami.

Florálne motívy mierne zatienili krídla vtákov a motýľov, ktoré sa vznášajú na kabelkách, dávajú im dokonalú krásu. Pri týchto kúskoch nezabúdajte, že sú šperkom,  najmä listovky s kolibríkmi, najlepšie vyznejú pri jednoduchých kombináciách.

Ako by povedala predstaviteľka Sexu v meste –  Carrie Bradshaw, na party, večeru, na kávičku, alebo kamkoľvek by nemala chýbať listová kabelka. Dodá outfitu glanc a obzvlášť ak je metalická. Jednoduchá zlatá či bronzová sa hodí takmer ku všetkým farbám. Florálne či strieborno-zlaté listovky sú tak výrazné, že bez problémov nahradia šperk a pozdvihnú celý look do roviny glamour.

Dajte krk na to, na jar príde záväzná známosť. Bude neustále na vašom krku ale pocit to bude nanajvýš príjemný. Jej meno: šatka. Pastelová, geometrická alebo námornícka. Sú príjemným doplnkom a ich variabilita je priam neuveriteľná. Takže odpoveď na otázku ako ich nosiť je: akokoľvek. Na krku na milión plus 2 spôsoby, na hlave ako turban či čelenku, na plavkách i na kabelke. Skúste vymyslieť kde ešte?