Sivá je nová čierna

Je len málo farieb, ktoré dokážu tak ľahko kooperovať s inými farbami a navzájom sa podporiť. Šedá si rozumie doslova s každou. To ale neznamená, že pri nich zaniká. Má svoje osobité ležérne čaro. Nie nadarmo je to obľúbená farba modelky Kate Moss a niektorí svetoví návrhári si na nej dokonca postavali základy svojej tvorby. F&F má sivú na rôznych kusoch oblečenia, doplnkoch i topánkach a ukáže vám, ako ju kombinovať s pastelkami, výraznými farbami i čiernou.   

Sivá & Mint Mentolová alebo jemná zelená kraľuje kolekciám na jar/leto striedavo každý druhý rok. So sivou vytvára pár na pohľadanie. Čistý outfit pozostávajúci z bieleho topu a sivých džínsov, ktoré patria k „must-haves“ tejto sezóny, stačí doplniť už len chlpatým kardiganom v pepermintovom odtieni. V jednej línii s džínsami sú aj šedé tenisky na platforme. Posledné rozhodnutie spočíva vo výbere medzi kontrastnou šatkou s geometrickým vzorom a kabelkou so strapcami. Spolu by už boli príliš, no každá zvlášť dodá celému vzhľadu iný nádych.

Sivá & Žltá Yves Saint Laurent hovorieval, že žena by mala mať na sebe len tri farby. Tento outfit, v ktorom sa miešajú šesťdesiate roky, vďaka žltej sukni, s koncom sedemdesiatych, keď zúril ošiaľ menom Pomáda a všetci chceli mať sexy koženú bundu, zjednocuje práve sivá. Na prechádzku či kávu s priateľmi bude nesmierne „cool“ s teniskami a na večeru vyznie s lodičkami a listovou kabelkou.

Sivá & Orgovánová Kombinácia, ktorá bude na jar a v lete veľmi aktuálna. Je svieža a obe spomenuté farby akoby boli stvorené na vzájomné kombinovanie. Keď sa k nim ešte pridá mentolová zelená na nohaviciach a metalická kabelka, outfit je hotový. Pekným detailom sú najmä lodičky v pastelovej orgovánovej farbe.

Sivá&Oranžová Sivá s oranžovou vytvárajú stabilné partnerstvo, ktoré nikdy nesklame. Na nadchádzajúcu jar si F&F pripravilo zaujímavé pončo práve v tomto farebnom prevedení i kabelku s aztéckymi motívmi s množstvom korálkov. Spolu bude toto duo neprekonateľné a nevyžaduje si už žiadne iné farby.

Sivú môžete použiť takmer do každého outfitu, kde ste predtým používali čiernu. Celý vzhľad bude  pôsobiť jemnejšie, dievčenskejšie. Za vyskúšanie to isto stojí.