Pokožka v siedmom nebi.

Nový štandard v starostlivosti o pokožku od Dove. Ich inovatívne zloženie ponúka riešenie pre všetkých, ktorým doteraz chýbal sprchovací gél výnimočne jemný k pokožke, pritom však vytvárajúci bohatú krémovú penu. Okrem spojenia oboch týchto predností je vďaka novým sprchovacím gélom Dove rozdiel zjavný už od prvého použitia: pokožka sa totiž stáva jemnejšia a hebkejšia bezprostredne po prvom osprchovaní. Rad tvorí 15 variantov s rôznorodými vôňami.140204_DAM_EU250LineUps_KR1

Pre skutočne účinnú starostlivosť o pokožku je dôležité zamerať sa na výber správneho sprchovacieho gélu. Inovovaný rad gélov značky Dove obsahuje jemné čistiace zloženie, technológiu Nutrium Moisture™ a látky prispievajúce k obnove prirodzenej ochrannej vrstvy pokožky. Vďaka svojmu zloženiu pomáha zjemňovať pokožku a dodáva jej krásny vzhľad. Rozdiel možno navyše pocítiť už po jednom sprchovaní. Nové zloženie gélov, ktoré vyvinuli poprední experti značky Dove, ukončilo rozhodovanie medzi jemným sprchovacím gélom a bohatou krémovou penou. Vďaka kombinácii oboch týchto predností teraz umožní dopriať si jedinečný zážitok z každého sprchovania bez kompromisov. Dermatologička Michaela Blaško vysvetľuje: „Väčšina žien vníma ranné sprchovanie len ako súčasť bežnej hygieny či prostriedok na osvieženie tela. Práve teraz sa však vďaka novému radu sprchovacích gélov Dove mení na prvý krok každodenného skrášľovania. Ich zloženie prináša pôžitok v podobe jemného čistenia spojeného s hydratáciou a nádherne bohatou penou. Pri používaní radu sprchovacích gélov Dove bude každé ráno pokožka hebká a hydratovaná.“

Ako čo najlepšie naštartovať každodenný rituál krásy?

Dove prináša päť jednoduchých tipov od Michaely Blaško, ako dosiahnuť jemnú, hodvábnu a hladkú pokožku už počas sprchovania:

  1. Používajte vlažnú vodu. Teplá sprcha alebo horúca vaňa sú veľmi príjemné, ale v skutočnosti pokožku pripravujú o jej prirodzenú vlhkosť, čo môže viesť až k jej zhrubnutiu. Používajte preto vlažnú vodu, ktorá pokožke zaručí hebkosť a vláčnosť.
  2. Skráťte sprchovanie. Dlhodobé vystavenie pokožky prúdu tečúcej vody môže prispievať k jej dehydratácii či vysychaniu. Ak chcete pokožku chrániť, pobyt v sprche by nemal trvať dlhšie ako 10 – 15 minút.
  3. Čistá, ale hydratovaná pokožka. Nový rad sprchovacích gélov Dove má vynikajúce hydratačné vlastnosti. Pomáha tak pokožke udržať svoju prirodzenú hydratáciu.
  4. Doprajte si peeling. Peelingové sprchovacie rukavice alebo špeciálna kefa pomáhajú pri odstraňovaní suchej kože a odumretých buniek z vrchnej vrstvy pokožky, sú tak ideálne pre ošetrenie miest s hrubšími časťami kože (lakte, kolená, päty atď.).
  5. Nezabúdajte na masáž. Masáž pokožky prináša nielen skvelý pocit uvoľnenia a relaxácie, ale tiež zlepšuje prekrvenie a pomáha udržiavať žiarivú pleť.