Logitech Z333 Multimedia Speaker System

Systém Logitech Z333 predstavuje malé úsporné multimediálne reproduktory vrátane pomerne slušného subwooferu. Dva malé reproduktory spolu so subwooferom dávajú výkon 40 Wattov, čo postačuje na dobré ozvučenie bežnej miestnosti.

Logitech Z333 Multimedia Speaker System_1Subwoofer ocenia všetci milovníci dunivých tónov, pretože dodáva do zvuku hlbšie výraznejšie basy. Na jeho zadnej strane sa nachádza 4× konektor cinch na zapojenie reproduktorov a taktiež stereo vstupu. Dodávaný je tiež RCA kábel s 3,5 mm stereo jack konektorom, na ktorý ľahko pripojíte počítač, notebook, tablet alebo telefón, či MP3 prehrávač. V prípade, že by ste chceli systém používať s napr. s TV, alebo DVD, či nejakou hernou konzolou, bude potrebné si pravdepodobne zadovážiť redkucie alebo káble s dvoma cinch konektormi. Na subwooferi nechýba ani možnosť nastaviť individuálne intenzitu basov, vďaka čomu si môžete ich silu prispôsobiť osobným preferenciám – od jemného basového tónu až po výraznejší dunivý efekt. Do subwooferu sú napevno zapojené napájanie a kábel diaľkového ovládania hlasitosti.

Ovládanie v podobe veľkého otočného kolieska regulácie hlasitosti je veľmi jemné a dá sa nastaviť úplne presne, čo je značná výhoda. Zelená LED dióda označuje aktivitu zariadenia. Na strane ovládania sa nachádza stere výstup pre slúchadlá.

Rozmery sú 266×263×253 milimetrov a celková hmotnosť je iba 4,3 kg, vďaka čomu sa dá celý systém veľmi komfortne umiestniť napr. aj na pracovný stôl. Povrch reproduktorov je čierny matný, takže na ňom neostávajú otlačky prstov. Membrány sú chránené krytom s kvalitnou čiernou látkou. Reproduktory pôsobia masívne a preto sa nemusíte báť, že by vám tancovali po stole ani pri vyššej hlasitosti. Majú výborné dielenské spracovanie, ktorému skutočne nie je čo vytknúť.

Celý systém má s ohľadom na svoju cenu vynikajúci zvukový prejav, takže ani hlasitosť na maximálnej úrovni nespôsobuje chrčanie alebo nepríjemný šum. Systém sme testovali na rôznych hudobných žánroch a ponúka veľmi vyváženú kvalitu.

Na dnešnom trhu je stále veľký problém nájsť za rozumnú cenu kvalitné reproduktory, ktoré sú dostatočne vyvážené a majú kvalitné spracovanie. Logitechu sa to ale podarilo na výbornú! Pri takto nízkej cene sa to skutočne často nevidí a preto sme sa rozhodli reproduktory oceniť redakčným tipom!

BestProductParametre a špecifikácie:

Hmotnosť: 4,3 kg
Výkon:
celkový = 40 Watto (RMS))
subwoofer = 24 Watt (RMS)
satelity = 2× 8 Watt (RMS)

Počet kanálov: 2+1
Vstupy: 2× cinch (možnosť zapojiť na 3,5mm jack)
Obsah balenia: 2× stereo reproduktory, subwoofer, diaľkový ovládač hlasitosti, na kábli, dokumentácia

Cena: cca 40 €

Plusy
+ dizajn a dielenské spracovanie
+ možnosti inštalácie
+ zvukový prejav
+ subwoofer
+ cena

Mínusy
– pri tejto cene nič podstatné