Pošli účet z reštaurácie a Orbit ti ho preplatí!

Značka obľúbených žuvačiek Orbit si opäť v novom roku pripravila pre slovenských spotrebiteľov darček. Za nákup špeciálneho duopacku (2 x 10 dražé) alebo 46-kusového vrecúška Orbit Peppermint alebo Spearmint môžete získať jednu z 5 800 cien. 800 šťastlivcov získa večeru v ľubovoľnej reštaurácií v hodnote 50 eur a ďalších 5 000 súťažiacich vyhrá dózu žuvačiek Orbit. Súťaž trvá od 19. januára až do 31. marca 2015.

Kampaň nadväzuje na veľmi úspešnú minuloročnú kampaň, keď mali spotrebitelia možnosť získať za nákup označeného balenia Orbit žuvačiek, kupón do reštaurácie. Podobne aj v tomto roku sa značka žuvačiek Orbit rozhodla darovať spotrebiteľom pôžitok z jedla v podobe preplatenia účtenky z reštaurácie. Stačí ak si zakúpite špeciálne označené promo balenie žuvačiek Orbit Peppermint a Spearmint, v ktorom nájdete stierací žreb. Následne stačí zotrieť a hneď vidíte, či sa na vás usmialo šťastie. Okrem toho môžete získať 5 000 dóz žuvačiek Orbit so 60 dražé vo vnútri.

Minuloročná spolupráca s reštauráciami bola veľmi úspešná a boli na ňu pozitívne ohlasy. Tento rok ešte viac vyhovieme verným zákazníkom. Už sa neobmedzovali reštaurácie, do ktorých môžu kupón získať, ale nechali sa výber na spotrebiteľov. Teraz stačí zaslať účtenku z reštaurácie a spoločnost Orbit vám ju preplatí Do súťaže sa môžete zapojiť od 19. januára až do 31. marca 2015. O výhru sa prihlásite na webe alebo prostredníctvom pošty. Podrobné informácie aj pravidlá hry sú k dispozícií na www.orbitklub.sk/gurman.