Herný rad Logitech G obohacuje myš G302 Daedalus Prime MOBA

Spoločnosť Logitech dnes predstavila svoju najnovšiu myš v hernom rade Logitech G – Logitech® G302 Daedalus Prime™ MOBA Gaming Mouse. Na základe testovania profesionálnymi hráčmi MOBA hier (Multiplayer Online Battle Arena) z celého sveta, vrátane hráčov z Team SoloMid, Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze a Invictus Gaming, je myš Logitech G302 skonštruovaná tak, aby vydržala príkoria zo strany najtvrdších bojovníkov z oblasti profesionálneho hrania tzv. eSports. Konkrétne možno predstaviť exkluzívny systém napínania kovovej pružiny tlačidla, ktorý vylepšuje odozvu kliknutí, vďaka ktorej sú úkony pri hernej akcii rýchle a presné.

Myš Logitech G302 je odrazom nášho neustáleho úsilia využívať výsledky vedeckých poznatkov pre konštrukciu produktov, ktoré budú hráčom pomáhať víťaziť. Tlačidlá, tvar a hmotnosť tejto myši sú jedinečne vyladené podľa požiadaviek profesionálnych hráčov MOBA hier, vrátane rýchlej odozvy pri klikaní na ľavé a pravé tlačidlo.

„Hernú myš Logitech G302 sme navrhli tak, aby spĺňala výkonnostné potreby najlepších hráčov eSports na svete,“ povedal Vincent Tucker, riaditeľ divízie herných produktov spoločnosti Logitech. „Model G302 je najlepšou myšou pre hranie MOBA hier, pretože kombinuje pohodlie a odolnosť a obsahuje niektoré z najvyspelejších dostupných technológií. Znesie nároky, aké kladie hranie na najvyšších úrovniach a umožňuje extrémne rýchle klikanie a presné časovanie, čo je veľmi dôležité, ak uvážime, že výhru alebo porážku môžu určovať milisekundy.“

Myš Logitech G302 je ďalej vybavená technológiou spoločnosti Logitech s názvom Delta Zero™, ktorá je spojením exkluzívnej konštrukcie šošovky, geometrie nasvietenia a algoritmov, čo spoločne zabezpečuje najpresnejší prevod pohybu ruky na akciu na monitore, aký je v súčasnej dobe k dispozícii.

„Je super ľahká a má skvelú odozvu, tlačidlá sú rýchle a dávajú skvelý pocit a sledovanie pohybu je senzačné,“ povedal Jason „WildTurtle“ Tran, ktorý je členom skupiny Team SoloMid. „Myš G302 je presne to, čo potrebujem na pomoc nášmu tímu, aby vyhrával.“

Skonštruovaná pre veľmi rýchle klikanie

Systém napínania kovovej pružiny zlepšuje odozvu ľavého a pravého tlačidla, takže klikanie môže byť rýchlejšie a presnejšie. Nielen, že tlačidlá pôsobia na dotyk príjemne, ale navyše sú schopné zvládnuť až päť kliknutí za sekundu, a zaisťujú tým, že myš Logitech G302 vie držať krok s vašou rýchlopaľbou. A to môže niekedy predstavovať onen rozdiel medzi tým, či dôležitú hru vyhráte alebo ju prehráte.

Prispôsobenie osobným potrebám

Na myši Logitech G302 je šesť programovateľných tlačidiel, ktoré je možné ľubovoľne prispôsobiť vašim herným potrebám. Tlačidlá je možné programovať a priradiť im akékoľvek akcie – od jednoduchých klávesových skratiek až po zložité makrá. Skvelých výsledkov môžete dosiahnuť už s predvoleným nastavením ihneď po vybalení alebo môžete použiť aplikáciu Logitech Gaming Software, ktoré umožní tlačidlám priradiť akýkoľvek herný príkaz alebo makro, ktoré kumuluje viac príkazov naraz. Myš Logitech G302 ďalej ponúka štyri rôzne nastavenia DPI, ku ktorým možno pristupovať priamo a je preto ľahké rýchlo znížiť rozlíšenie (pre mierenie s presnosťou na jednotlivé pixely) alebo ho zvýšiť (pre čo najrýchlejší pohyb) – to všetko s maximálnou presnosťou.

Odľahčená a odolná konštrukcia

K odľahčenému prevedeniu patria aj klzáky so super nízkym trením a ultra odolné hlavné tlačidlá, ktoré boli testované pre výdrž presahujúcu 20 miliónov kliknutí – čo zodpovedá stavu, kedy by profesionálny hráč eSports hral 15 hodín denne celé dva roky – takže môžete hrať a spoľahnúť sa, že myš Logitech G302 prežije mnoho budúcich bitiek.

Cena a dostupnosť

Očakáva sa, že herná myš Logitech G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse bude v Spojených štátoch a v Európe k dispozícii začiatkom novembra 2014 za odporúčanú maloobchodnú cenu 49,99 €. Podrobnejšie informácie môžete získať na adrese gaming.logitech.com