Ako si zjednodušiť pracovný život s Ultra HD ostrosťou

Toshiba Europe GmbH predstavuje dynadock™ 4K, ktorý dokáže preniesť obraz do kompatibilných obrazoviek až v rozlíšení Ultra HD a podporuje použitie dvoch monitorov v rozlíšení až 2048 x 1152 bodov. S rastúcim množstvom obsahu a prístrojov v Ultra HD je ideálnym riešením pre tých, ktorí pracujú s grafikou na niekoľkých monitoroch, ako sú dizajnéri, fotografi alebo video editori. Dynadock™ 4K je pre lepšie usporiadanie pracovnej plochy možné používať vo vertikálnej aj horizontálnej polohe.

Výstup vo vysokom rozlíšení

Toshiba dynadock™ 4K umožňuje zobrazenie obrazu v Ultra HD rozlíšení (3840 x 2160 pixelov) na jednom monitore s využitím výstupu Display Port. Výstupy DVI-I alebo HDMI® podporujú tiež vyššie rozlíšenie ako Full HD.

Pri používaní dvoch monitorov súčasne dokáže Toshiba dynadock™ 4K s využitím výstupov Display Port, HDMI® alebo DVI-I súčasne zobraziť obraz v rozlíšení 2048 x 1152. Ak berieme do úvahy aj primárny displej počítača, ponúka možnosť využitia až troch monitorov vo vysokom rozlíšení a veľkú univerzálnosť pre používateľov, ktorí majú špecifické požiadavky na zobrazenie množstva informácií.

Pripravený organizovať pracovnú plochu

Elegantný Toshiba dynadock™ 4K je navrhnutý tak, aby sa prispôsobil požiadavkám okolitého prostredia, a môže byť umiestnený do horizontálnej i vertikálnej polohy.

Toshiba dynadock™ 4K umožňuje používateľom rozšíriť a zjednodušiť konektivitu pri práci na stole. Ku štyrom USB 3.0 portom na zadnej strane a dvom vpredu môžete pripojiť najrôznejšie zariadenia, ako napríklad klávesnicu, myš alebo kábel pre nabíjanie mobilného telefónu. Dva predné porty majú implementovanú technológiu Sleep-and-Charge, ktorá umožňuje nabíjať pripojené zariadenia, aj keď je notebook vypnutý. Súčasťou sú aj konektory pre slúchadlá a mikrofón a Gigabit LAN port, ktorý umožňuje káblové pripojenie k miestnej sieti.

Toshiba dynadock™ 4K bude k dispozícii v prvom štvrťroku 2015.

Toshiba dynadock™ 4K:

  • Podporované rozlíšenia: až 4K (3840 x 2160 bodov cez Display Port) / až 2048 x 1152 bodov cez DVI-I alebo HDMI®/ duálne 2K (2048 x 1152 bodov pri súčasnom používaní dvoch portov z možností Display Port, HDMI® a DVI-I)
  • Konektivita: 1 x Display Port, 1x HDMI® výstup, 1x DVI-I, 1x jack na slúchadlá, 1x jack na mikrofón, 6x USB 3.0 port (2x funkcia Sleep-and-Charge), Gigabit LAN port
  • Video režimy: klonovanie, rozšírené zobrazenie, jeden primárny displej
  • Slot na bezpečnostný zámok
  • OS požiadavky: Windows 7, Windows 8 nebo Windows 8.1
  • Farba: čierna
  • Rozmery:
    • 28 x 76 x 225 mm
    • 86 x 130 x 231 mm (vrátane základne)
  • Hmotnosť: 317 g (bez základne)